0888 184 888
https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2021/10/photo-1551-1280x718.jpg
A
Абажур Ако купуваш абажур в съня си, пази се от кражба. Път те чака ако абажурът свети. Ако счупиш абажур на сън, нещастна любов.
Абанос Абанос ако сънуваш проблеми у дома те чакат. Ако сънуваш предмети от абанос, внимавай за неприятности на работното място.Абат На добри приятели ще се радваш, ако с абат говориш. Ако ти си абат в съня си, очаквай здравословни проблеми.

Абитуриент Непознат абитуриент ако сънуваш, очаквай радост, ако е твой близък познат – тревоги. Ако ти си абитуриент – чака те изпитание.

Абонамент Ако се абонираш за вестник, успехи в любовта ще имаш. Абонамент за списание ако правиш, очаквай успехи в работата.

Аборигени Ако аборигени те хванат – приятел ще те предаде, ако аборигени танцуват в съня ти, приятел в беда е попаднал.

Аборт Ако твоя близка прави аборт в съня ти, проблеми със бизнеса я очакват. Ако ти правиш аборт – проблеми в семейството очаквай.

Абревиатура На труден въпрос отговор ще търсите, ако в съня си се опитвате абревиатура да разгадаете.

Абсент Имане ще пропилееш ако сънуваш. Ако с абсент се напиеш в съня ти – усилията ти напразни ще са.

Абсцес Ако абсцес ви се появи в съня си – нещо лошо ви чака. Лекувате ли го обаче – успехи ще постигнете.

Аванс Аванс ако сънуваш за непредвидени разходи се подготви. Ако близък твой аванс получава – ще почерпи за успехи в скоро време.

Авантюрист В съня ти авантюрист ако си – приятел зад гърба ти злослови. Близък твой ако е авантюрист – проблеми в любовта ще има.
Авария Конфликт на работното място или в семейството очаквай. Дълго крити тайни на яве ще излезнат.
Август Месец август ако сънуваш проблеми в любовта ще имаш.
Авеню Авеню ако сънуваш, неочаквани пари ще получиш.
Авиатор Авиатор в съня си ако си повишение на работното място те очаква. Твой приятел авиатор ако е успехи в любовта и работата ще постигне
Авокадо Авокадо на сън ако ядеш, дребни кахъри ще те тормозят.
Австралия В Австралия ако отидеш в съня си – успехи в работата може да очакваш. Ако живееш в Австралия, в любовта ще ти провърви.
Автобус Автобус в катастрофа ако в съня ти участва или е развален – здравословни проблеми ще имаш. Ако си шофьор на автобус – успехи в работата ще имаш.

Автограф С ценен предмет ще се сдобиеш, автограф на сън ако вземаш. Ако даваш обаче, с нещо скъпо ще се разделиш.
Автомат На сън автомат ако зареждаш, новини от далече ще получиш. Ако го сънуваш незареден – дълго и неприятно пътуване. Автомат ако използваш – стари проблеми ще разрешиш.
Автомобил Ако през нощта караш кола сам – самотен се чувстваш. Бавното и спокойно каране на автомобил означава, че живота ти е спокоен, но ако превишаваш скоростта – в депресия можеш да изпаднеш. Ако автомобилът ти аварира – неприятности можеш да очакваш. Ако покрай теб мине автомобил – новини можеш да очакваш. Ако на сън ти откраднат колата, означава че някой те мами.
Автомобилна катастрофа Ако претърпите автомобилна катастрофа на сън, не поемайте рискове в бизнеса или работата си. Ако познат участва в катастрофа – напрежение в семейството.
Автор Ако напишеш книга в съня ти – ще трябва да се доказваш в работата си. Ако пишеш в списание или вестник – успехи на работното място ще пожънеш.
Агент Ако си агент в съня си, ще приемеш примамливо предложение. Ако в съня ти Има агент, това означава че си напрегнат и трябва да си дадеш кратка почивка.
Агне Хора които ти мислят злото, ще се опитат да съсипят всичко което си достигнал до сега, ако в съня ти има агне. Ако ядеш агне – скандал очаквай. Ако в съня ти има агънце – бъди сигурен в честността на половинката си. Ако си на агнешки курбан, голям обрат в живота ти ще настъпи. Ако нямаш половинка в любовта и видиш на сън пасящи агнета, в скоро време ще намериш най-добрата половинка за теб.
Агония Ако агонизираш на сън, наследство което очакваш, не ще получиш.
Ад Сънуването на ада при всички положения не носи добра символика. Ако вратата на ада се затвори пред теб, ще се измъкнеш на косъм от голяма опасност (катастрофа, природно бедствие). Ако портите на ада са затворени и ти си извън него те очакват грижи и смущения. Ако си в ада и успееш да излезнеш, ще срещнеш човек, който ще ти помогне да се избавиш от проблемите ти. Ако си пред вратата на ада и тя се отвори – очаквай здравословни или финансови проблеми.
Адам и Ева Адам и Ева ако сънуваш – проблеми в работата очаквай. Ако сънуваш само Адам – внимавай да не те предаде приятел. Ако сънуваш само Ева – внимавай с какви неща се захващаш, може да имаш проблеми.
Адаптер Ако в съня ти има адаптер, това означава да внимаваш на кого се доверяваш. Ако купуваш адаптер на сън – твой близък ще поиска помощ.
Адвокат Ако в съня ти ти си адвокат, това означава, че ще се срещнеш с важни хора. Ако твой приятел е адвокат – приготви се за неочаквани проблеми от близък човек.
Адмирал Ако сънуваш адмирал – в работата ти те чакат успехи. Ако ти си адмирал в съня ти – за дълъг път се приготви.

Адрес Ако търсиш адрес в съня си – смъртна опасност дебне твой приятел. Ако даваш адреса си на някой в съня ти – очаквай добри вести.
Адски пламъци Ако в съня ти има адски пламъци, ще те налегнат тревоги. Ако гориш в адски пламъци в съня ти, внимавай за здравословни проблеми.
Азбука Ако четеш азбуката на сън, ще постигнеш успехи. Ако подреждащ имена по азбучен ред в съня си, не разчитай на повишение в скоро време. Ако ти предстои изпит и сънуваш азбука, това може да се възприема като предстоящ успех.
Азбучник Сънуваш ли, че търсиш име в азбучник, това вещае провал плановете които си правил на скоро.
Азиатец Ако на сън говориш с Азиатец, това вещае добри вести от чужбина. Ако само срещнеш азиатец, това вещае радикална промяна в живота ти.
Азия Ако отиваш на пътешествие в Азия на сън, предстои ти любовна авантюра. Ако се местиш да живееш в Азия – очаквай дете или внук.
Айран Ако в съня ти пиеш айран, обърни по-голямо внимание на здравето ти. Ако правиш айран на сън, твой близък ще се разболее

.
Айсберг Ако видиш айсберг в съня си, неуспешни сделки ще те притесняват, работата няма да ти върви. Ако ти си на айсберг в съня ти, неочаквани служебни успехи и бързо покачване в йерархията на работното място очаквай.

За Мен

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2021/10/mw_joomla_logo.png

Полезни Връзки

Контакти

В момента съм на линия!

© Всички права запазени. Дизайн от Optimiziraime.bg