0888 184 888

Баене

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2018/02/white_divider_top.png
https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2018/04/Service-1under.png
https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2018/04/Service-1-over.png

Усещате напрежение в живота си, с което не можете да се справите?

Био Баенето, което аз – Ходжа Ибрахим Ви предлагам, действа на подсъзнателно ниво на хората. Съзнанието се изчиства и му се задава нова насока и облик, нов програмен код за живота от следващия момент за напред.

Целта на баенето е да се изведе негативното влияние от организма на човек, което до сега е било причината за различни заболявания. Например това може да бъде упорито главоболие, страхови неврози, депресивни състояния, вариране на кръвното налягане. Освен това, негативната енергия може да стане причината за ниско либидо, нарушен менструален цикъл при жените, безплодие, виене на свят и хормонални нарушения.

Баенето е подходящо за Вас и, ако се чудите как да срещнете любовта, да привлечете подходящия партньор и да общувате с него. Може да отговори и на въпроси от дискретен и интимен характер.

Жените баячски като мен – Ходжа Ибрахим са духовно извисени вълшебници. Ние сме проводник на Божията Воля. Израчаме думите тихо, шепнейки, нареждайки словосъчетания.

Защо да се доверите точно на мен – Ходжа Ибрахим? Аз съм образована, интелигентна, запозната със света и подготвена с естеството на работата. Можете да се свържете с мен на телефон: 0888 184 888.

Ходжа Ибрахим Какво е Баене?

Наред със заболяванията на физическото тяло, страда и психиката на човек. Тя също, като тялото ни, може да стане причината за възникване на негативни чувства и безпокойство.

Откакто свят светува, във всяко населено място през вековете е имало жени, които са помагали на хората за лечението на здравословни проблеми от психически характер. Те са можели да помогнат за състояния като безпокойство, панически страх, следродина депресия и депресивни усещания. Освен това са съдействали за събира на разделени двойки и за изясняване на отношенията между съпрузите.

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2018/04/Service-2under.png
https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2018/04/Service-2over.png

КонтактиПри наличие на въпроси се свържете с мен!

  За Мен

  https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2021/10/mw_joomla_logo.png

  Полезни Връзки

  Контакти

  В момента съм на линия!

  © Всички права запазени. Дизайн от Optimiziraime.bg