0888 184 888

МАГИЯБЯЛА МАГИЯ за любов

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2021/10/photo-1551-1280x718.jpg

Повечето хора свързват магията само с негативната и страна, но не си дават сметка колко ценна за човечеството може да е тя. Магията може да бъде и истинско съкровище, стига да се използва за добри цели. С помощта на магията може да се насладите на прекрасно здраве, завиден късметблагоденствие. С помощта на магията животът може да бъде много по лесен, приятен и интересен.

Какво е бяла магия за любов?

Бялата магия използва методи, които бавно и постепенно, но с трайно влияние променят хода на събитията или действието на черната и други магии. Бялата магия в повечето случаи се използва за унищожаването на черна магия и родови проклятия, за зареждане на талисмани, за изцеление, за любов. Само по себе си името и говори, че тя се прави за добро, за разлика от другите видове магии.

Бяла магия за любов

Действа ли бялата магия за любов срещу черната?

В повечето случаи да. Магията се практикува от хилядолетия и от почти всяка цивилизация населявала планетата от шумерите, египтяните, маите, инките, ацтеките и много други. В днешни дни магия се практикува в цял свят и въпреки , че ритуалите, боговете и духовете са различни, целта винаги остава една и съща.

За 15 години съм виждал много положителни резултати от действието на бялата магия, правил съм много ритуали които са подобрили живота на доста хора.

Гарантиран ли е резултата след вашата намеса?

Във всяка духовна работа са намесени мощни сили, като природа, духове, кармични сили. Които въпреки нашата намеса в крайна сметка имат последната дума.

В повечето случаи  мога да повлияя и да променя съдбата във ваша полза, но винаги има изключения, особено, ако някъде са замесени по- могъщи сили с които не мога да се справя. В работата с тези сили никога няма гаранция, а всеки гарантиращ ви пълен успех ви заблуждава или просто е поредния шарлатанин.

Голям принос за добър резултат имат и положителната нагласа, силната вяра във вас самите и във вашия Бог.

Не подценявайте магията

Тя е мощен инструмент от вековете, оказващ силно влияние върху хора и явления. Отново с нейна  помощ, може да откажете наркоманът от наркотицитеалкохоликът от алкохол. Може да отслабнете, може да изглеждате по-добре. Дори бездетната майка отново ще може да има деца. Може да излекувате болести, за които докторът ще ви каже, че няма лек.

Бялата магия не вреди по никакъв начин. Тя влияе на естествения ход на събитията в рамките допустимото в съответствие с божествената воля. За разлика от черната магия, бялата не може да унищожи или повлияе на свободната воля на човек.

Ако се нуждаете от съвет или помощ пишете на имейл. Свържете се с мен за да решим проблема ви. Запитване  за бяла магия за любов може да направите чрез формата за КОНТАКТ или на имейл:  hodjainfo@gmail.com

 

За Мен

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2021/10/mw_joomla_logo.png

Полезни Връзки

Контакти

В момента съм на линия!

© Всички права запазени. Дизайн от Optimiziraime.bg