0888 184 888
https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2021/10/photo-14960.jpg
Ц
Цар ще те повишат в по-горен чин. – говориш с него / едно щастливо обстоятелство ще подобри положението ти. – и царица / голяма щастие ти предстои. – царицата сама / ще се сгодиш.
Царевица Ако видите царевица в съня си, символизира плодородие, растеж и изобилие.
Цвекло вадиш / успех в предприятията си ще имаш.
Цветарник с труд ще постигнеш целта си.
Цветя Ако насън миришеш цветя, които в действителност са в сезона на цъфтежа си, предвещава задоволство и щастие. Ако цветята, които сънуваш не цъфтят по това време на годината и са бели – нещастие и спънки. Ако са жълти – неприятностите са по малки, а ако са червени – провал и злини.
Ако миришеш роза през сезона на цъфтежа й – добър знак за семейството, но не и за тези, които боледуват. Ако видиш такъв сън не в сезона на розите – добро за заболелите и неприятности за всички останали.
Ако видиш насън невен, жасмин, розмарин – мъка, усилена работа и безпомощност. Но на лекарите /медицински лица/ предвещава успех и спокойствие.
Ако миришеш или държиш крем, не в сезона на цъфтежа му – напразни надежди. – ако омъжена жена сънува, ухание на дафинов лист, фурма или маслина – в скоро време ще има дете. Ако е неомъжена – скорошна сватба. Ако мъж сънува такъв сън – благоденствие и късмет.Цедило щастливи предприятия ще имаш.
Цел някаква гониш / твоите съображения ще ти докарат полза. – постигнеш / с хитрост ще напреднеш.
Целувка получаваш от някого / ще се помириш с неприятеля или любовника. – ако дадеш / ще си намериш нов любовник. – ако си женен / ще измениш на жена си. – на жизнена личност даваш / несъгласие в къщи ще имаш. – на хубаво момиче даваш или вземаш / истинска радост те чака. – на любовника си или на жена си даваш / ще се скараш с тях. – други се целуват / една решителна постъпка ще направиш. – на мъртвец даваш / в скоро време ще се сгодиш и ожениш.
Церемонии правиш / ще те похвалят за скромния живот.
Цигани непостоянството ти ще ти причини затруднение. – калайдисват / с непостоянни приятели ще се сдобиеш.
Циганин Ако видите циганин в съня си, представлява вашето желание да се освободите от всякакви ангажименти и отговорности. Също така този символ може да означава че трябва да помислите за бъдещето.
Циганка врачува / пази кесията си ще те измамят.
Цигара пушиш / приятни часове ще прекараш. – с мущук / всеки ще търси приятелството ти. – че се е разлепила / досада. – искаш от някого / ще бъдат благосклонни към теб. – купуваш / ще постигнеш мечтата си. – даваш на друг / добросърдечен човек си. – пура / любезно ще те посрещнат навсякъде. – с лула пушиш / изненада от приятна случка.
Цигулка чуеш / няма да се изпълнят желанията ти. – ти свириш на нея / ще помириш мъж с жена,годеник с годеница.

Цилиндър носиш / лоши новини ще чуеш.
Циментираш нещо постоянен приятел ще намериш.
Циреи, пришки имаш / ще станеш нетърпим развратник. – от шарка / пари ще получиш.
Църкало употребяваш / полза ще имаш.
Църква Ако видите църква от вън в съня си, означава свещеното и духовно израстване. Църквата е символ на ценностната ви система и на нещата, които смятате за свещени.
Ако се намирате вътре в църквата, означава че може да преминете през леки разочарования. Въпреки това обаче, нещата които ви се струват неприятни, ще излезе че са били скрити дарове.

 

За Мен

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2021/10/mw_joomla_logo.png

Полезни Връзки

Контакти

В момента съм на линия!

© Всички права запазени. Дизайн от Optimiziraime.bg