0888 184 888
https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2021/10/photo-14960.jpg
Ф
Фабрика очаква те важна промяна в живота. Ако фабриката работи – очаква те благополучие. Ако не работи – ще се разочароваш от нещо.
Файтон грижи и безпаричие. Возиш ли се във файтон – ще имаш безгрижен живот за известно време.
Факла видиш ли или носиш факла – очаква те отговорна и трудна работа. – ако в съня си държиш запалена факла, прът или нещо подобно – добър знак е за победа над враговете и успех в любовта. – ако видиш как друг държи запалена факла – ще бъдат разкрити престъпните ти деяния. – ако видиш насън как на публично място носиш запалена факла – хубаво предзнаменование за успешно приключване на твоите начинания, щастие и уважение.
Фалит фалираш ли насън или някой ако банкрутира – ще забогатееш.
Фар запален фар – на верен път в живота си, можеш да рискуваш и ще спечелиш. Ако фарът е разрушен или не свети – чака те упорита и тежка работа.
Фасул чистиш или белиш фасул – неприятности. Ядеш или готвиш фасул – среща с приятели.
Фенер пази се от двуличие и измама.
Ферма успех и голямо изобилие, трайна победа.
Фес стар фес – бедност. Нов фес – тъга.
Фестивал Ако сънувате, че сте на фестивал, е символ на студеното ви пренебрежение към реалността и по-отговорното ви отношение към живота. Ще сте зависими от тези около вас, макар че никога не сте го искали.
Фея Ако видите фея в съня си, означава че сте в търсене на помощ или съвет за разрешаване на проблем или за някакво решение, но не искате да си признаете че имате нужда от помощ. Ако феята е лоша, това означава че аспект от личността ви трябва да бъде освободен. Феята също така е символ на душата и на женското начало.
Фитил запалваш ли фитил – заплашва те голяма загуба.
Фламинго Да видите фламинго в съня си, представлява вашето умение да работите в колектив и да общувате с другите. Също е символ на нови изживявания и срещи. Друго значение на символа обаче може да ви предупреждава че обръщате твърде много внимание на външния си вид.
Фрак облечен ли си във фрак – ще присъстваш на много важно и изискано парти.
Фризьор неприятни новини, измислици, които не трябва да те впечатляват. Ти ако си фризьор – хубави промени в живота.Фъшкия ако пипнеш, събираш или видиш животински фъшкии – знак за голямо благополучие и богатство.

 

За Мен

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2021/10/mw_joomla_logo.png

Полезни Връзки

Контакти

В момента съм на линия!

© Всички права запазени. Дизайн от Optimiziraime.bg