0888 184 888
https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2021/10/photo-14960.jpg
И
Игри – ако сънуваш, че играеш табла или дама с някого, предвещава кавги и скарване с твой приятел. Ако спечелиш насън играта – в действителност ще претърпиш поражение. Ако вземеш много пулове – ще надвиеш много врагове. – ако насън ти се счупи или изгуби зар или ти го откраднат – лош знак. Означава загуба, болест и глад. Ако сънуващият е военен и участва във военни действия – загуба, поражение. – играта на рулетка и на карти са знак за измама, загуба.Опасност от обедняване, загуба на имот поради заговор и измама. – играта на шах, означава, изнурителен, изпълнен с лишения труд. Ако играеш сам шах – мъка, трудности при придобиване и запазване на имота. Възможно е сам да си създаваш трудности и проблеми. – ако си спечелил на табла – след смъртта на някой близък или приятел ще получиш наследство, ако играеш със зарове направени от кост, означава смърт. – ако насън играеш на някаква забавна игра по време на тържество – радост, приятни преживявания, добро здраве и срещи с приятели.
Идиот – Ако сънувате че вие сте идиот или че наричате някого така, означава че усложнявате допълнително дадена ситуация. Мислите ви са замъглени и неясни.
Изба – Избата в съня ви, представлява мястото в подсъзнанието ви, където пазите скрити страховете и проблемите си. Ако сънувате, че слизате в мазето, означава че се ровите в миналото си и конфронтирате страховете си.
Известна личност – Ако сънувате че вие сте известни, е знак че имате големи надежди и мечти, които са далеч недостижими в момента. Подсъзнанието ви се опитва да ви подготви за разочарованието. Ако сънувате че приятел или любимия ви става известен, означава че се страхувате да не загубите приятелството и лоялността на този човек.
Ако видите известна личност в съня си, то представлява начина, по който възприемате тази личност. Нещо в реалния живот ви е напомнило за чертите на тази личност и за това ги сънувате. Може и просто да означава че сте били впечатлени от тази личност толкова много, че се е пренесло в съня ви.
Извънземни – Ако сънувате че вие сте извънземно, означава че имате неоткрита страна от личността ви. Превъплъщението ви в извънземно може и да е вашия начин да избягате от реалността. Сънища за извънземни също са символ на необичайните ви идеи и развитото ви въображение.
Ако сънувате че сте отвлечени от извънземни, означава че се страхувате от промените около вас и от това да изгубите дома и семейството си. Имате чувството че заплаха виси над личното ви пространство.
Ако видите извънземни в съня си, означава че трудно се адаптирате към някаква нова среда. Чувствате се отчуждени и изолирани. От психологична гледна точка, съня за извънземно може да означава че сте се срещнали с непознат и отхвърлян аспект от собствената ви личност.
Изкушение – Ако сънувате изкушение означава че човек, който ви завижда, ще се опита да настрои приятелите ви срещу вас и ще ви създаде много проблеми.
Инженер – Ако видите инженер в съня си, ви предвещава уморителни пътувания и щастливи обединявания със стари познати.
Исус Христос – Ако видите Исус в съня си, предвещава че най-съкровените ви желания и цели ще бъдат реализирани. Целта на такъв сън е да ви вдъхне сила в период на несполуки и борба. В колкото и тежка ситуация да се намирате обаче, ще намерите сили и ще постигнете успех. Ако сънувате че си говорите с Исус и се молите с него, означава че ще бъдете възнаградени с мир на душата, спокойствие и радост. Символът има и много връзки с личността ви, но те зависят от това колко сте вярващ.

За Мен

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2021/10/mw_joomla_logo.png

Полезни Връзки

Контакти

В момента съм на линия!

© Всички права запазени. Дизайн от Optimiziraime.bg