0888 184 888

БЛОГИма ли ефект от Космодиск?

Възрастта и при мен, както при всички стари хора дава своите отражения. Най- неприятни обаче са болките в кръста. Пробвал съм всякакви рекламирани мехлеми, опитвал съм всичко споделено от познати и приятели, но засега без ефект.

 

Има ли ефект от Космодиск?

 

 

По- старите от вас, знаят, че рекламата на космодиск съществува от дълго време по телевизията. По спомени повече от 15 години. Винаги, когато я гледах, се чудех има ли това чудо на медицината някакъв ефект върху болката в кръста. Гледайки рекламата, виждаме как някакви баби аха да затичат благодарение на космодиск, други копаят ниви, трети изкачават стъпала без умора.(това май не беше от космодиск)

Дълго време търсих из познати и приятели информация за действието на космодиск. Разбирате, че не всеки е готов да даде такава сума пари за нещо, в което се съмнява че ще подейства. Продължих да търся информация и в интернет, но без резултат. никъде не срещнах еднозначен отговор действа или не този космодиск.

Мина се доста време и при мен болката не отмина, дори се задълбочи. Единствено спасение виждах в космодиск. Събрах нужната сума и колкото и да се двоумях, накрая се престраших и купих въпросния помощник.

Мисля, че попаднах даже и на някаква промоция, защото ми излезна много по- малко от очакваното. Платих 75 лв и до няколко дни един пакет ме чакаше на вратата.

В една малка кутийка стоеше той- избавителя на болката – Космодиск.

Незабавно го разгледах и почти веднага го сложих.

Очакванията ми за затопляне, отпускане не се изпълниха. рекох си, нека мине повече време и ще видим резултат.

Първия ден не го свалих, дори легнах с него на вечерта. По време на сън, мога да дам едно единствено и точно описание за космодиск- адски неудобно, някак стягащо и нетърпимо чуждо тяло прикрепено за вас. Свалих го, не можах да изкарам нощта с него.

Сутринта естествено отново го сложих и започна да го нося ежедневно, свалях го само вечер.

Носих този Космодиск повече от два месеца. Не ми помогна, дори не ме облекчи.

Единственото усещане е, че имаш нещо прикрепено на гърба и някак усещаш опора, но не можеш да разчиташ на нея.

На мен космодиск не помогна за този период от време, подарих го на една баба, която до момента също не е забелязала някаква полза от него.

Написах най- вече тази статия за да може търсещите информация за него да намерят мнение от ползвали космодиск.

С вашите коментари ще помогнете в решението на други нуждаещи се, дали да купят космодиск и дали ще получат помощ от него.

 

За Мен

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2021/10/mw_joomla_logo.png

Полезни Връзки

Контакти

В момента съм на линия!

© Всички права запазени. Дизайн от Optimiziraime.bg