0888 184 888

БЛОГИстория с добър край

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2021/02/untitled-1asd-1280x400.jpg

Муската е известна в цял свят с това, че когато е направена за лошо, да навреди на някой, може да донесе много нещастие.
Всъщност муска се превежда като скрито или тайно.Срещал съм много истории свързани с муски направени да навредят и разбият семейни взаимоотношения.

Ето една от тях:
Семейство живеещо в малко градче. 7-те им деца напуснали дома преди години, като по никакъв начин не давали признаци за живот, ни писмо, ни вест.
Родителите започнали ремонт на къщата и когато трябвало да боядисат и освежат стените махнали и капака на отдушника.От там изпаднало малко пликче, което след като отворили видели , че съдържа странни за тях символи. Притеснени, ми се обадиха и ми пратиха снимка- копие  на намереното. Преглеждайки го, от написаните на арабски стихове от Корана установих, че е направено с цел да донесе хаос и да разбие семейството.
Попитах ги дали знаят кой го е направил, естествено отговорът им, както и очаквах беше, че си нямат никаква идея.
Като ходжа, знам, че за да се разбере кой е поръчителят на магия е нужно да се прочетат цитати от корана преди лягане.Човекът който ви е причинил това ще го признае в съня ви.Та реших да им помогна да разберат кой е. Оказа се човек, който никога не са и подозирали.
Те ме попитаха: Не сме направили нищо на този човек, защо му е да ни причинява това? Дори не сме говорили с него от години..
Наистина отговор не можах да им дам, но помогнах да се премахне злото. Не след дълго децата сами започнали да идват при родителите си.
Сега всички отново са заедно. Е,все още  не живеят под един покрив, но поне се виждат редовно, чуват се по телефона, организират семейни празненства- нещо, което никога преди не са правили.
Факт е, че магията е скрита там от години .
И както знаете, хората полудяват понякога..Защо му е на човек да влезе в училище или мол и да стреля по невинни хора? Защо му е на човек да прави магия на невинни хора?
Не търсете причина, понякога дори може да няма такава.

 

Оставете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four − 2 =

За Мен

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2021/10/mw_joomla_logo.png

Полезни Връзки

Контакти

В момента съм на линия!

© Всички права запазени. Дизайн от Optimiziraime.bg