0888 184 888

БЛОГИзбавете се от проблемите с муска

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2023/05/izbavete-se-ot-problemite-s-muskaa.jpg

Често мислите за определен човек, който никога не е бил фактор в живота Ви? Имате натрапчиви мисли, постоянно главоболие и депресия? Гърдите Ви стягат, постоянно боледувате и не знаете как да вземете живота в ръцете си?

Много хора си обясняват тези „симптоми” със стрес, напрежение от ежедневието и струпване на различни обстоятелства. Понякога дори лекарите не могат да поставят точна диагноза и да обяснят естеството на тези проблеми.

Истината е проста – Вие сте станали жертва на черна магия! Да, колкото и странно да Ви звучи – в днешно време всеки може да бъде засегнат от зли очи, проклятия и негативна енергия.

Лошото е, че малцина разбират навреме за това. В предните ни статии, аз – Ходжа Ибрахим разкрих пред Вас, как да разпознаете призраците и сигналите на Вселената. Днес, ще продължа темата като Ви помогна да се ОТЪРВЕТЕ от нещастията още ДНЕС!

Защо нашите муска са специални?

Сигурно често сте виждали в любимите си филми, как някой от героите има специално бижу или вещ, която винаги носи със себе си. Както сами се досещате това е талисман, който му помага да повярва в себе си.

Вероятно сте виждали много хора да имат специална връзка с определен предмет или бижу. Според филмите – това е специална вещ, която служи за талисман и помага на човека да повярва в себе си.

Съществуват и редица суеверия. Например в Турция хората вярват на магическата сила на муските. Самото им наименование идва от арабски и се превежда като „реплика” или „копие”.

Сега може би се чудите какви са тези копия, които се използват като талисмани за късмет. Просто е – муските не са обикновен амулет, който ще Ви помогне да превъзмогнете страховете си и откриете вътрешната си сила. Те са ръчно изработени и енергийно заредени, за да отговорят на Вашите специфични нужди.

В муските се съдържат ръкописни сура и стихове от Корана като Хадиси, поговорки от пророка Мохамед и много други. Обикновени основни молитви като: „Felak“, „Nás“, „Yasin“, „Fatiha“ или „Ayetü’l-Kürsi” са изписани на малък лист хартия.

По време на процеса на изработка на муската, Ходжата е във връзка с Вселената и използва нейната сила. Чрез нея, зарежда амулета с магична енергия, която да хармонира с Вашата собствена. Когато този процес приключи, листчето се сгъва внимателно и се защитава от външни влияния преди да бъде вплетено в самия талисман.

Муските може да бъдат изработени по различни техники и да включват материали като кожа, коприна, метали и много други.

Обърнете внимание, че изработката на енергийно зареден амулет НЕ може да се направи от всеки. Не бива да подхождате лековато и да се доверявате на приятели, които не са посветени в занаята. Муските се правят единствено от Ходжа!

Избавете се от проблемите с муска

Каква сила имат нашите муски?

Ние Ви съветваме при съмнения за направена магия, проклятие, вуду, зли очи или негативна енергия, да поръчат написана муска или зареден с послания талисман. Те не само ще Ви осигурят надеждна защита, но могат да Ви помогнат и като:

  • Привлекат добрия късмет в живота Ви.
  • Помогнат да намерите любовта и подходящ партньор.
  • Помогнат за реализиране на мечтите Ви като женитба и други.
  • Спомогнат за успех в бизнеса и кариерата Ви.
  • Благословят дома и семейството Ви.
  • Подобрят Вашето здраве.
  • Премахнат негативната енергия.
  • Пропъдят злонамерените и завистливи хора.
  • Защитят от зли очи, черна магия и вуду проклятия.

Отървете се от проблемите и се защитете още СЕГА! Не чакайте утрешния ден, за да се насладите на щастието и любовта! Заслужавате да бъдете обичани и да имате благоденствието, за което винаги сте мечтали!
Свържете се още СЕГА чрез контактната форма на сайта ни или на телефон: 0888 184 888.

Оставете коментар

Имейлът Ви няма да е видим. Задължителни полета *

thirteen − twelve =

За Мен

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2021/10/mw_joomla_logo.png

Полезни Връзки

Контакти

В момента съм на линия!

© Всички права запазени. Дизайн от Optimiziraime.bg