0888 184 888

БЛОГКак да се предпазите от негативната енергия?

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2022/12/negativnata-energiya-ot-zli-ochi-1280x720.jpg

Понякога, колкото и да се опитвате да промените живота си, нещо Ви спира – негативната енергия от злите очи? Това се отразява на ежедневието, плановете и дори мечтите и надеждите Ви за бъдещето. Някои хора вярват, че всичко се дължи на лош късмет, докато други го наричат: „карма”, „съдба” и дори обвиняват Вселената за нещастията си.

Истината е, че много често лошите неща, които Ви се случват, се дължат на негативна енергия и зли очи. Да живеете заобиколени от негативизъм не е лесно. Тази енергия може да бъде много токсична и да е причината за лошия Ви сън и здравословни проблеми.

Най-често източник на злите очи и негативната енергия са близки до Вас хора – членове на семейството, приятели, колеги, партньори, съседи и комшии, които Ви завиждат и Ви желаят злото.

Какво представляват злите очи и защо могат да Ви навредят?

Как да се предпазим от злите очи?През годините много хора са се опитали да обяснят силата на злите очи, но пръв го прави фолклориста Джон Робъртс. Според него над 60% от културите и народите съществували на Земята са вярвали под някаква форма в проклятия и негативна енергия.

Той проучил, че за злите очи се споменава в римски, гръцки текстове, в Корана и Библията. Но проклятието на злите очи има история, която може да се проследи до 3000 г.пр.н.е.

Всъщност злите очи са древно проклятие, което идва от народите и племената, обитавали територията на днешна Гърция. Знанието за него е преминало през вековете, стигайки до древните гърци и е запазило силата си и до днес.

Всъщност за него не се нуждаете от сложни заклинания или съставки. Според древните гърци, когато някой Ви завижда и желае злото, то има силата да Ви хвърли: „зъл поглед” и с това да Ви изпрати лош късмет.

Как можете да се предпазите от негативната енергия?

Най-лесния начин е да уважавате себе си и да изключите негативните хора от обкръжението си. Помнете, че тялото и умът са Вашия храм. Ако допускате всеки в тях, ще усетите много скоро негативните резултати. Затова винаги внимавайте с кого споделяте успехите, тайните и желанията си.

Помнете – много хора са двулични същества. Можете да виждате усмивките на лицата им и да усещате подкрепа, но вътрешно да Ви желаят злото.

Съществуват и хора, които са „енергийни вампири”. Те се интересуват само от себе си и им доставя удоволствие да черпят от Вашата енергия, за да задоволят нуждите си. Ще ги разпознаете по себичното отношение и желанието им винаги те да са в центъра на Вашето внимание.

Ако това Ви се струва невъзможно или не можете да разпознаете кой Ви желае злото, най-добрия вариант е да се доверите на добър Ходжа. Той ще може да Ви помогне с разваляне на магията на злите очи и да изработи енергийно зареден талисман специално за Вас!

Доверете се на Ходжа Ибрахим и се сбогувайте с негативната енергия. Свържете се с нас на телефон: 0888 184 888 или контактната форма на сайта.

3 коментара

 • Кристина Иванова

  15.12.2022 at 9:23

  Аз лично вярвам, че злите очи имат влияние и могат да причинят много лоши неща на хората. Тази статия ми е много полезна, защото от нея разбрах как мога да се предпазя от такива хора с лоша енергия.

  Отговори

 • Димитър Иванов

  14.02.2023 at 12:02

  Интересна статия. Не бях се замислял дали има такъв тип хора в моето обкръжение, които да ми мислят злото, но сега мисля по друг начин.

  Отговори

 • Запрянка

  22.03.2023 at 11:24

  Смята се, че злото око може да нанесе вреда или да привлече нещастие върху човека, който е обект на неговото влияние.
  Много хора носят амулети и талисмани за защита от злото око. Тези предмети могат да бъдат изработени от различни материали като камъни, метали и дърво.
  Благодарение на Метода на Ходжа Ибрахим аз се предпазих от такива нещастия и сега съм щастлива и успешна в живота си.

  Отговори

Оставете коментар

Имейлът Ви няма да е видим. Задължителни полета *

9 − 6 =

За Мен

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2021/10/mw_joomla_logo.png

Полезни Връзки

Контакти

В момента съм на линия!

© Всички права запазени. Дизайн от Optimiziraime.bg