0888 184 888

БЛОГКак в миналото хората са се се избавяли от негативната енергия?

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2021/10/photo-1551-1280x718.jpg

Животът на човек винаги е бил динамичен и изпълнен с промени. Затова негативната енергия винаги е присъствала в живота на хората. Дори днес често се случва да се събудим уморени и раздразнени. И колкото и да се стараем, да не можем да се отървем от това чувство.

Звучи ли Ви познато? На нас ДА! Защото много от нашите клиенти споделят, че често са изтощени, не могат да съсредоточат и това влияе на здравословното им състояние.

Вече НЕ е нужно да се примирявате и да вървите по негативния път! Можете да откриете щастието и късмета с помощта на Ходжа Ибрахим.

Преди да ни потърсите, ще Ви споделим нещо интересно за това как в миналото хората са се избавяли от негативните енергия и преживявания.

Няма да се изненадате, ако Ви споделим, че магията е била на почит в древността. Хората са вярвали не само в нейното съществуване, но и че с нейна помощ могат да се предпазят и защитят от зли очи и недоброжелатели.

Често обикновените хора не са притежавали необходимите познания и са се обръщали към вещи жени – баячки. Това са духовно извисени жени, проводник на Божията воля.

Те помагали на хората да се излекуват не само физически, но и психически. Освен това  имат силата да отговорят на различни въпроси и дори да съберат разделени двойки.

Как са успявали да постигнат всичко това?

Чрез баене!

Неговата цел не е  да се премахне уроки и проклятия, а да се премахне натрупаната негативна енергия от живота и организма на човек. Да му помогнем да се освободи от чуждите влияния и да постигне вътрешна хармония.

Ако Вие желаете да постигнете промяната, доверете се на Ходжа Ибрахим.

Свържете се с нас чрез контактната форма на сайта ни или ни потърсете на телефон: 0888 184 888.

 

Оставете коментар

Имейлът Ви няма да е видим. Задължителни полета *

twenty − 19 =

За Мен

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2021/10/mw_joomla_logo.png

Полезни Връзки

Контакти

В момента съм на линия!

© Всички права запазени. Дизайн от Optimiziraime.bg