0888 184 888
https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2021/10/photo-14960.jpg
Л
Лабиринт луташ ли се в лабиринт-означава, че за нещо си объркан и скоро няма да намериш разрешение на проблемите. Ако намериш изхода от лабиринта, проблемите ти ще имат добър завършек.
Лаборатория Ако сънувате, че сте в лаборатория, означава че експериментирате с чувствата си, вярванията си, страховете си и тествате себе си. Също така може да означава, че преминавате през период на промяна.
Лак чрез работата си ще се срещнеш с големци или ще се разчуе твоята дейност по върховете.
Лакът Ако видите своите лакти в съня си, означава че имате нужда от пространство. Сънят може би изразява колебанието ви да си извоювате повече лично пространство защото ви е страх да не останете сами.
Ако сънувате че лакътя ви е наранен, предполага за невъзможността ви да се справите с дадена ситуация в живота си. Също може да се отнася за някакво безпокойство в секса. Десния лакът е свързан с морала и етиката, а левия се свързва с пасивността и неразкритите ви качества.
Лале береш ли лалета – щастливи мигове в любовта. Закичиш ли се с лале или вземеш ли го като подарък ще се ядосваш и ще плачеш.
Лампа светеща лампа – добро, радост. Ако видиш загасена лампа – вещае болест на член от семейството.
Лебед вещае добро здравословно състояние. Ако лебедът издава звуци – ще узнаеш лоши новини. Ако плува във вода – на добро е, означава имотност. Ако ходи по сушата- загуба на част от имуществото. Ако говори – чака те неприятност, нечия присъда. Ако видиш мъртъв лебед или убиваш лебед- очаквай разкриване на твоя тайна.
Лед признак на пустота, самота, болест, душевно неспокойствие. Ходиш ли бос по леда,ще осиротееш. Сънуваш ли големи късове лед – айсберги – ще имаш големи препятствия и изпитания в работата си, но ако си упорит,ще се пребориш с тях.
Лекар ако ти дава съвети или те лекува – ще узнаеш добри новини, не се страхувай за здравето си.
Лекарство даваш ли на някого лекарство ще се срещнеш с приятна компания и ще преживееш приятни мигове. Ако ти пиеш лекарство внимавай, пази се от неприятности,от лоши новини и думи. Купуваш ли лекарства ще се забъркаш в големи служебни интриги.
Летиш признак на добро и успех в живота, но понякога означава и разкаяние. Летиш ли ниско над земята, в скоро време те очаква пътешествие. Колкото по-високо летиш толкова по-големи и стабилни успехи ще пожънеш. Ако се опитваш и не можеш да летиш – бъди упорит – ще трябва още много да се трудиш за сбъдване на мечтите си. Ако паднеш по време на летене е на добро, ще имаш неприятности и бъркотии в живота.
Летище Ако видите заето летище в съня си е знак за желание за свобода, високи идеали, амбиция и надежди. Означава, че наближавате нов път в живота си. Някаква нова идея ще се осъществи или е готова да се осъществи. Може би имате нова връзка, нова работа или ново пътешествие.Лешници Ако видите лешници насън, символизират мир, хармония и надеждни сделки и начинания.Ако сънувате че ядете лешници, означава че имате истински, но зависими от вас приятели.
Лешояд Да видите лешояд в съня си означава че ситуация от миналото ви спъва и пречи, и не ви дава да продължите напред с разрешаването на подобен проблем в настоящия живот.
Леща Ако сънувате леща, означава че обкръжаващата ви среда ви изтощава и ви носи неприятни емоции.
Ливада ако видиш или ходиш по неокосена ливада – радост и веселие. Ако ливадата е с буйна трева и заравнена – успех в интимния живот. Ако ливадата е пожълтяла, повехнала или окосена – ще имаш неприятности, породени от хората, с които работиш, но които са некомпетентни в твоята работа и ще имаш конфликти поради дребнавостта им.
Лилия береш ли лилии, внимавай да не се разделиш с любим човек в пряк и преносен смисъл. Подаряват ли ти лилия – не е на хубаво. Вещае пустота в живота, а миришеш ли лилия – пази се от болести.
Лимон видиш ли лимон /плод или дърво/- на хубаво е, вещае радост. Ядеш ли лимон – ще се избавиш от беда благодарение на собствените си дарби.Подаряват ли ти лимон – хубави мигове и материални придобивки, пари.
Лимонада Ако сънувате че пиете лимонада, означава че ще стигнете до крайности в стремежа си да се харесате на останалите, като дори пренебрегнете самите себе си.

Липа липов цвят, ако вариш или пиеш – благополучие. Ако видиш разцъфнала липа – щастие, благополучие в семейния живот. Пиеш ли сок от липа или усетиш ли ухание на липов цвят – означава здраве за теб.
Лисица видиш ли лисица – внимавай, пази се от неверни, двулични приятели, с които си обкръжен. Гониш ли лисица и ако не я достигнеш – внимавай много – няма да можеш да победиш някой свой приятел, които крои нещо срещу теб. Убиеш ли лисица – победа над неприятел.

Лисича опашка или лисица без опашка – победа над конкурент в интимния живот. Умилква ли се лисица покрай теб или я виждаш като опитомена – внимавай, интимният ти партньор ти изневерява.
Лице собственото си лице, ако видиш/не в огледало/ – пази се от болест. Ако видиш лицето си отразено във вода и пиеш от нея – очакват те дълги дни. Ако видиш нечие красиво лице – очаква те в близко време радостна вест. Крие ли някой лицето си – лоши новини за теб или приятелите ти. Сънуваш ли много хора без да различиш лицата им или, ако всички са с еднакви лица – внимавай, хората около теб са обезличени – рискуваш като общуваш с тях. Видиш ли познат човек на когото не можеш да видиш лицето, а си го познал по гласа или нещо друго – ще узнаеш нещо лошо за него или той тежко ще се разболее. Миеш ли си лицето във вода /езеро, река, вада/ – пази се, очакват те тежки грижи. Видиш ли лицето си в огледало – предвещава годеж, ново чедо. Ако лицето ти е грозно, не такова каквото е – пази се да не изпаднеш в срамно положение. – ако видиш насън жена с хубаво лице, означава,радост, добро здраве и благополучие. – ако видиш насън мъж с черно лице, предвещава успех в делата ти, уважение и радост. Ако лицето е на жена – пази се от заболяване. – ако сънуваш жена с хубаво лице и с дълга коса, означава, че ще си обграден от добри приятели, ще се радваш на благополучие и радост. – ако сънуваш лице жизнерадостно и весело, означава, добро приятелство и спокоен живот. Но ако лицето е застинало или е като маска – не е на хубаво, означава, че ще имаш ядове, много разходи и материални проблеми.
Лов внимавай, намираш се в опасност. Връщаш ли се от лов с празни ръце – трудът ти отива на вятър. Върнеш ли се от лов с плячка – вещае добро. Ако си ловец – любовни авантюри или някой тайно страда от теб. Видиш ли ловджийски нож – пази се, дебнат те врагове. Чуеш ли да свири ловджийски рог-ще получиш любовно послание.
Лоза изсъхнала лоза-болест,немощ. Зелена лоза – ще ти се случи нещо хубаво. Видиш ли изсъхнало лозе-не е на добро, означава тежка болест
Локва означава грижи и ядове.Кална локва – ядове, породени от клюки, от които лесно няма да се отървеш.
Луд , Лудост очакват те необичайни и неочаквани случки, които ще завършат добре, ако сънуваш, че си полудял – е добър знак за дълголетие и късмет. – ако омъжена жена сънува, че върши глупости, безумия и неморални неща на публично място, означава, че скоро ще има мъжка рожба и детето й ще стане известен, велик човек. – ако такъв сън види неомъжена жена, означава, че й предстои да се омъжи или сгоди за много добър мъж.
Лудница намираш ли се в лудница – въоръжи се със смелост и защитавай дори и най – необичайните си решения в службата. И всичко ще бъде наред. Гледаш ли лудница или ти говорят за нея – бъди по-голям философ, за да не се поболееш от клюки и интриги.
Лук Ако видите лук в съня си, означава че ще бъдете мишена за ревност, клюкарство и завист в резултат на вашия успех. Също така означава че се намирате в доста комплексна ситуация, и трябва да я махате пласт по пласт за да я опознаете.
Ако сънувате че ядете лук, означава че ще успеете да преодолеете всички препятствия.
Ако видите сготвен лук, е знак за дребни успехи в бизнеса и работата.
Ако сънувате че режете лук, означава че се предпазвате от вашите конкуренти ефектно.
Луна ако сънуваш луната как свети и небе то е ясно – добър знак е. Ще се радваш на обичта на жена си и тя ще е в добро здраве. Освен това сънят предвещава благополучие във финансово отношение,защото луната е символ на среброто и човешкия мозък. – ако сънуваш затъмнена от черни облаци луна – не е на добро. Внимавай, някоя от жените в семейството ти /жена, дете, сестра/ ще се разболее, ще загубиш пари, сделка или нещо в материалната сфера. Не предприемай пътувания за известно време /особено по вода/, защото ще имаш неприятности. Този сън може да означава също така заболяване на очите и главата. – ако сънуваш луната от начало тъмна, а после по-ясна и светла, на добро е. Успех, печалба и радост в семейството ти. Ако сънуваш отначало луната светла, а после тъмна – ще имаш неприятности, загуба и тревоги. – ако някой сънува луната като човешко лице, пълно и бяло – означава за неомъжена жена – скорошна женитба, за омъжена – женска рожба, а ако женен мъж сънува същия сън – жена му ще има хубава мъжка рожба. Този сън е много добър знак за хора, които се занимават със златарство, търговия и финанси. – ако здрава жена сънува пълнолуние – на добро е. Ще има късмет и приятни и щастливи дни. А ако жената е болна – предвещава опасности и тревоги.

Лъв подгони ли те лъв-ще изгубиш благосклонността на някой висшестоящ или част от имуществото си. Убиеш ли лъв, наметнеш ли се с лъвска кожа или ако носиш палто от лъв – очакват те победи над врагове и трудности. Ако си сред лъвове или в клетка с тях – ще имаш тежки дни в службата, породени от амбициозни колеги и връзкари.
Лъжица държиш ли лъжица или ядеш ли с нея – радост и щастие. Ако лъскаш, чистиш или миеш лъжица – приятни преживявания с любим човек.
Лък държиш ли го насън – предстоят ти конфликти и неприятности. Целиш ли се със стрела – ще пожънеш голям успех. Улучиш ли – успехът ти е сигурен. Ако не улучиш или се откажеш да стреляш с лък – не се колебай – събери кураж и действувай.
Любене любиш ли се с любимия човек /с жена си или и мъжа си/ – приятелството или брака ти са щастливи и трайни. Любиш ли се с непознат – внимавай – очакват те скандали и разпри в семейството или с любимия човек. Любиш ли се с човек от същия пол – раздяла.
Любов Ако сънувате че сте влюбени, означава че в реалния живот изпитвате силни чувства. Означава, че сте доволен и щастлив с живота си в момента. От друга страна може и да означава, че не получавате достатъчно любов във всекидневния си живот.
Любовна игра ще узнаеш или ще разкриеш голяма тайна.
Люлка люлееш ли се на люлка – ще се радваш, но за кратко време. Видиш ли детска люлка – означава болест, проблем.
Люти чушки Ако сънувате люти чушки означава че трябва да разнообразите малко живота си. Също така обаче може да означава че има нещо, което ви притеснява и съня ви иска да ви покаже какво е то.

За Мен

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2021/10/mw_joomla_logo.png

Полезни Връзки

Контакти

В момента съм на линия!

© Всички права запазени. Дизайн от Optimiziraime.bg