0888 184 888

Леене на куршум

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2018/02/white_divider_top.png
https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2018/04/Service-1under.png
https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2018/04/Service-1-over.png

Изплашени сте и не можете да заспите? Усещате постоянно безпокойство? Тези чувства пречат на начина Ви на живот?

Практиката лееене на куршум може да Ви помогне да преодолеете тревогите и безпокойството. Тя има положително влияние при упраха, страх, депресия, безсъние, сънуване на кошмари и, ако се чувствате нещастни и самотни. Може да помогне успешно и срещу уроки, проклятия и за разваляне на черна магия.

При леенето на куршум се използват изцяло натурални, органични и био техники и методи. Крайната цел на практиката леене на куршум е пълно изчистване и премахване на проблемните усещания. За успешно изпълняване на тази цел е необходимо извършването на определен брой процедури.

Обърнете внимание, че разполагам с 5 годишно инжинерно изучаване в Техническия Университет и имам придобита магистърска степен по леене на метали – олово.

Класическият начин за леене на куршум е като се разтопи парче олово в метален съд с дълга дръжка. Главата на човека, на който се лее куршума трябва да се покрие с голяма червена кърпа.

След това в паница с вода бързо се излива разтопеното олово. Това се прави на 3 места – над главата, на коляното и на сърцето, за да се разбере в коя част му е страха или безпокойството.

Страхът се намира там, където се чуе най-силен звук при изсипване на горещото олово във водата. След разпръстване на горещото олово във водата, то придобива формата на това, от което е уплахата.

След тази леенето на куршума, човек се успокоява и му се дава фигурка, завита в кърпа, за да си я занесе вкъщи. Тя се слага под възглавницата и трябва да спи с нея 8 нощи. Важно е след минаването на определенето време, фигурката да се занесе и да се хвърли в река в течащата вода.

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2018/04/Service-2under.png
https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2018/04/Service-2over.png

Какво не знаете за леенето на куршум?

Това е практика, която има хилядолетна история. Още пред древността, хората са се обръщали за помощ към мъдра и способна да се справи жена. Тя е била извън детеродна жрица и е можела да помага на хората да се избавят от негативните емоции.

Тези жени са били приемани като духовни Жрици, извисени над земното и битовизмите. Те са имали възвишени души, свързващи ги с Бога и са се явявали като проводник между хората и Божията Воля.

Практиките и техните, които тези жени използваи са били предавани опрез поколение на най-малкото момиче в семейството. Обикновено това било внучката на бабата, което е все още

КонтактиПри наличие на въпроси се свържете с мен!

  За Мен

  https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2021/10/mw_joomla_logo.png

  Полезни Връзки

  Контакти

  В момента съм на линия!

  © Всички права запазени. Дизайн от Optimiziraime.bg