Леене на куршум

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2018/02/white_divider_top.png
https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2018/04/Service-1under.png
https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2018/04/Service-1-over.png

Ходжа Ибрахим

Когато сте изплашени и имате усещане за едно постоянно безпокойство, практиката Леене на куршум е тази, която може да ви помогне. Тя е с хилядолетна история, тъй като хората от векове са се обръщали за помощ към мъдра и способна да се справи жена, която е извън детеродна възраст. Те са един вид духовни жрици, които са били извисени над земното и битовизмите. Жени, които с възвишение си души са имали връзка с Бог, един вид те са се явявали като проводник на Божията Воля. Процесите и техниките, които бивали използвани те предавали през поколение на малкото момиче от семейството, обикновено внучката на бабата, което е все още чисто. След като предаде тайнствените умения бабата на смъртния си одър на момичето, тя загубва способността си на знахарка.

Леенето на куршум помага винаги успешно при уплах и страх, безпокойство, депресия, при безсъние и кошмари, когато се чувствате самотни и нещастни. Помага успешно срещу уроки и проклятия, дори за разваляне на черна магия. При леенето на куршум , което аз предлагам се използват изцяло натурални органик и био техники и методики, Цялостния процес на обучение е следствие на пет годишното ми инженерно изучаване в Технически Университет, от където и придобитата ми Магистърска степен по Леене на метали- олово. Крайната цел на процеса Леене на олово – куршум е пълното изчистване и премахване на проблемните усещания, в човек, които изредих, с необходимия брой процедури. Класическия начин за Леене на куршум е като се разтопи парче олово в селска печка, в метален съд с дълга дръжка. Главата на човека, на който се лее куршума се покрива с голяма червена кърпа. След това в паница с вода бързо изливане на разтопеното олово. Прави се на три места: над главата на човека, на коляното и на сърцето, за да се разбере в коя част му е страхът или безпокойството. Там, където се чуе най- силен звук при изсипването на горещото олово във водата, там е страхът. Горещото олово се разпръсква във водата и по този начин то добива формата на това , от което му е уплахът. Човекът се успокоява и му се дава фигурката, завита в кърпа да си я занесе в къщи. Така си я слага под възглавницата и спи с нея 8 нощи. След това  да я занесе да я хвърли в река , в течаща вода.

Ходжа ИбрахимРАЗГЛЕДАЙТЕ НАШИТЕ УСЛУГИ

Моля, използвайте здравия разум, когато следвате съветите в раздела! Не правете нещо,  което не изглежда сигурно или може да навреди на друг.

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2018/04/Service-2under.png
https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2018/04/Service-2over.png

КонтактиПри наличие на въпроси се свържете с мен!

  За Мен

  https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2021/10/mw_joomla_logo.png

  Полезни Връзки

  Контакти

  В момента съм на линия!

  © Всички права запазени. Дизайн от Optimiziraime.bg