0888 184 888

БЛОГЛюбовна магия 3

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2021/10/photo-14960.jpg

Любовните отношения свързват двама души на подсъзнателно ниво. Те са не просто красиви, но могат да имат различни форми и отражения. Как ще се развият отношенията между двама души, никой не може да предвиди.

Понякога тези чувства остават неразбрани, а друг път човекът, който обичате дори не знае за съществуването Ви. Магията за любов е бяла магия, която може да привлече вниманието на любимия човек към Вас!

Обърнете ВНИМАНИЕ, че тази магия за любов НЕ Е ИЗПРОБВАНА!

За тази магия за любов се нуждаете от:

– 2 дюлеви листа

– Бяла нова кърпа

– Върбинка

Как да направите тази магия за любов?

При пълнолуние откъснете 2 дюлеви листа. Този, който прави магията за любов трябва да излезе навън бос пред вратата или на балкона. Вгледайте се в Луната през двете дюлеви листа като образувате пролука между тях.

С лявата си ръка размахайте срещу Луната бяла нова кърпа. Увийте в нея листата и си легнете със затворени очи.

Поверието гласи, че тази нощ в съня Ви ще се появи Вашия любим/а. На другия ден нареченото листо за любимия човек го увийте в кърпа и го заровете под някое плодно дръвче. Другото листо го изсушете и го стрийте заедно с малко върбинка.

Носете го винаги в джоба си. Когато срещнете любимия човек, посипете стритите тревички около същото плодно дръвче. По този начин ще завършите магията за любов.

ВНИМАНИЕ! Тази магия за любов НЕ Е ИЗПРОБВАНА!!!!

За Мен

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2021/10/mw_joomla_logo.png

Полезни Връзки

Контакти

В момента съм на линия!

© Всички права запазени. Дизайн от Optimiziraime.bg