0888 184 888

БЛОГЛюбовна магия

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2021/10/photo-1551-1280x718.jpg

Любовта е най-невероятното и сложно чувство, което трудно може да бъде описано с думи. Да се влюбиш може да отнеме само един единствен миг или да се случи бавно, но сигурно. И това може да се окаже най-прекрасния или най-труден момент в живота ни.

Ако чувствата Ви не са споделени или човекът, в който сте влюбени не знае за Вашето съществуване, аз – Ходжа Ибрахим мога да Ви помогна.

Любовна магия е бяла магия, която може да Ви помогне да откриете пътя до любимия човек. Още от древни времена, хората са се опитвали да открият своята сродна душа. Някой са се надявали съдбата да ги срещне, докато други са търсели помощта на вещи хора.

Магията за любов, която ще Ви споделя е лесна и може да се изпълни от всеки в домашни условия.

За магията за любов се нуждаете от:

– Ябълка

– Конец

– Игла

– Празно листче

 

Как се прави тази любовна магия?

Ябълката има ключова роля в тази магия за любов. В древността хората са смятали, че този плод символизира любовта.

Ако сте влюбени в човек, който не споделя Вашите чувства откъснете зелена ябълка. Разрежете я на 2 еднакви парчета, отстранете вътрешността – семките. На листче напишете името на човека, който е обект на Вашите чувства. След това сгънете листчето и го поставете в средата на ябълката в дупката, образувана при отстраняването на семките.

След това вземете голяма игла и нанижете червен конец. Пришийте двете половини и не забравяйте, че листчето трябва да остава вътре.

Оставете ябълката да престои така поне една нощ, след което отрежете малко парче от нея и натрийте ръцете си с него. Направете всичко възможно след това да се ръкувате или да докоснете човекът, обект на чувствата Ви. Така ще завършете Вашата магия за любов.

За Мен

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2021/10/mw_joomla_logo.png

Полезни Връзки

Контакти

В момента съм на линия!

© Всички права запазени. Дизайн от Optimiziraime.bg