0888 184 888

БЛОГЛюбовни магии с кукла

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2021/10/photo-1551-1280x718.jpg

Да откриеш любовта на живота си е предизвикателство, пред което много хора се изправят и се провалят. Причините са различни – от невъзможността да разчетете сигналите на Вселената, до външни фактори, които се намесват във взаимоотношенията на двама души. Тук може да става въпрос като за съседи и приятели, така и за близки роднини и членове на семейството Ви.

Ако сте били разделени от любимия човек, аз – Ходжа Ибрахим мога да Ви помогна.

Любовната магия, която ще Ви споделя е сравнително лесна и може да се извърши успешно в домашни условия.

Имайте предвид, че ако не сте близки или нямате никакви отношения с човека на Вашето желание, това не е подходящата магия. Препоръчваме Ви да се насочите към някоя от другите бели магии, които сме Ви предложили в раздела.

За тази магия се нуждаете от:

– нокти или коса от човека на Вашето желание.
– восък.
– изворна вода.
– парче плат от неговото бельо и от риза.
– прах от обувките му.

Какво трябва да направите?

Вземете ноктите или косата, които сте взели от човека на Вашето желание. Смесете ги с восъка и направете негова фигура. Напръскайте направената фигура с изворна вода и кажете името му на глас. Завийте я в парче плат от неговото бельо, а после от риза. Отгоре посипете с праха от обувките му.

Трябва да кажете ТРИ ПЪТИ: „Ти (или неговото име), на Бог принадлежи твоята душа, а на мене принадлежи ми ти плъттта”.

ТРИ Пъти взимате в ръце фигурката и казвате: „ Лей се кръв, течете сълзи, свещта се запали, сърцето заби, небето се разтвори, земята се отвори. Изправи се стълб от земята грешна до небето господно. Та ангелите да изтръбят името на /неговото име/ 33 пъти и ще бъде възроден той от восък до тело за моето дело. И ще стане той моя сянка и ще ми бъде верен като псе. Както тлее свещта от восък, така и той /неговото име/ да тлее единствено по мен / Вашето име/!”.

Казвайки това поднасяте фигурката към сърцето си и след това трябва да скриете фигурката на сигурно място, така че никой да не я намери.

За Мен

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2021/10/mw_joomla_logo.png

Полезни Връзки

Контакти

В момента съм на линия!

© Всички права запазени. Дизайн от Optimiziraime.bg