0888 184 888

БЛОГМАГИЯМагия за брак

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2021/10/photo-1551-1280x718.jpg

В днешно време е трудно да откриете човек, с когото да споделяте едни и същи вибрации. Но дори той вече да е до Вас, понякога е трудно отношенията Ви да се развият и да преминат на следващото ниво.

Често един от двамата във връзката е готов за семейство, а другият все още се колебае или е изпълнен със съмнения. Причините могат да са различни – от ниска самооценка, до външна намеса на близки, познати, роднини, колеги, съседи и приятели.

Разбира се, съществува възможност да сте станали обект на зли очи или недоброжелатели да са Ви прехвърлили своята негативна енергия.

Ако имате съмнения, не забравяйте да потърсите професионалист в развалянето на магии. Но, ако искате и Вие да пробвате нещо различно, нашата магия за брак е подходяща!

От какво се нуждаете?

  • Откъсната червена роза от храст.
  • Химикал.
  • Розова вода.

Как да направите магията?

Откъснете червена роза от храст. Това е важна стъпка за успешното изпълнение на магията. Не пращайте някой друг да откъсне розата вместо Вас!

Напишете името на човека, когото обичате и след това Вашето на листенцата на розата. Откъснете ги и ги потопете в розовата вода. Разпръснете ги около къщата на любимия човек.

За Мен

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2021/10/mw_joomla_logo.png

Полезни Връзки

Контакти

В момента съм на линия!

© Всички права запазени. Дизайн от Optimiziraime.bg