0888 184 888

БЛОГМагнити за пари

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2022/07/maxresdefault-1.png

Имате чувството, че парите никога не Ви достигат? Редовно имате парични затруднения и това нарушава ритъма Ви на живот? А знаете ли, че има магнити за пари могат да Ви помогнат да разрешите този проблем?

Има два вида Магнити за пари – активни и пасивни.

Например активни са парични дранкалки, а пасивни са – метла с вързани на нея банкноти, жаба с монета в устата и други.

За привличане на финансова енергия е препоръчително във всяка стая у дома си да поставите зелена паничка. Но моя съвет като Ходжа, е да поставите само една паничка – във входното антре.

Когато се прибирате у дома с дясната си ръка слагайте дребните, които имате и са Ви останали през деня. Така все едно правите приношение на Вселенските духове.

Не е задължително да го правете всеки ден. Можете да го правите по Ваше желание и усещане да давате от време на време.

Аз, Ходжа Ибрахим Ви съветвам, ако имате дребни в джоба си – извадете ги и сложете в паничката. Първият път сложете дребните пари по Новолуние. Това е много важно условие, а след това за следващите пъти няма значение кога го правите.

Когато паничката се препълни, извадете част от парите и ги раздайте на нуждаещите се. Така похарчвайки част от парите, Вие осигурявате кръговрата им. Това е основния смисъл на тези действия.

Сега ще Ви споделя и за един езически обред, а именно за египетската магия за пари, свързана с изображението на Скарабей.

 

магнити за пари

 

В древен Египет, скарабея винаги е бил символ на благоденствие и пари. За 5000 години, той е натрупал огромна енергетика. В храма на Карнак Влуксор дори има малък паметник на скарабей. Там всеки човек може да си пожелае нещо и трябва да обиколи паметника 3, 5 или 7 пъти. Най-интересното е, че пожеланото там наистина се сбъдва, заради силната енергетика на мястото.

Когато донесох първия скарабей, със специален обред видях добър резултат за привличането на пари. Днес ще Ви го споделя с Вас!

Сложете скарабей на масата с дясната си ръка и го движете по посоката на часовниковата стрелка. Кажете заклинанието: „Мани гори веди ваян”. Ако използвате няколко парични магнита едновременно, тогава шансовете за бърз поток се увеличават и парите се привличат по-бързо!

Имате нужда от промяна в живота си? Не се колебайте, а се свържете с нас чрез контактната форма на нашия сайт  или ни потърсете на телефон: 0888 184 888.

 

One comment

  • Вяра Андонова

    21.02.2023 at 9:25

    Много интересна статия! Винаги се вслушвам във вашите съвети и сега няма да пропусна да направя това, което сте описали в статията. Мисля да си закупя някой от тези предмети за привличане на пари сигурна съм, че ще подействат.

    Отговори

Оставете коментар

Имейлът Ви няма да е видим. Задължителни полета *

two + 7 =

За Мен

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2021/10/mw_joomla_logo.png

Полезни Връзки

Контакти

В момента съм на линия!

© Всички права запазени. Дизайн от Optimiziraime.bg