0888 184 888

БЛОГМуска – как ти помагаме да промениш пътя си?

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2024/06/muska-kak-ti-pomagame-da-promenish-patya-si-1.jpg

Съдържание:


Какво е ежедневието ти? Може би често се сблъскваш със завистта и злобата на близки и познати? Или пък не можеш да се пребориш с лошия късмет и нещастията?

Много често, хората като теб се чувстват притиснати в ъгъла и не могат да вземат решение. Лутат се в един безкраен кръг и не могат да намерят изход. Затова – Ходжа Ибрахим ще продължава да помага със своите безценни знания, опит и практика.

Продължаваме поредицата – лични истории. В предната статия представихме как най-близките могат да се превърнат в най-големите ти врагове. Днес фокусът ще се измести върху любовта и съседските отношения – две съдби, които много често се разиграват в живота.

Обърнете внимание, че с цел да запазим анонимността и личния живот на участниците в тях, всички ИМЕНА са променени.

Муска - как ти помагаме да промениш пътя си?

Любов или проклятие?

В този разказ ще те срещнем с Надежда и Дамян. Техните отношения много хора биха ги описали като пламък на свещ – от постоянен и красив преминал в изгарящ и заплашителен.. Запознанство, привързаност и много чувства.

И някъде там започва адът за Надежда. Предаваме нейните думи със съвсем леки корекции:

“Всичко започна лятото на 2020 в Созопол. Работих там в хотел на рецепцията. В края на сезона се запознах с Дамян, който беше от Пловдив.

Започвахме да водим интернет кореспонденция, която премина в срещи. Все по-често си ходехме на гости и след няколко месеца, искрата между нас пламна. Единствената пречка беше, че Дамян все още беше в процес на развод. Но любовта ни толкова бързо растеше, че реших да направя саможертвата и да се преместя при него да живея, докато течеше делото.

Всичко вървеше добре, и се стига до предложение за брак. И това решение от страна на Дамян отприщи ада. Започваха да се случват постоянни беди. Загубих работата си, получавах заплашителни писма в пощата си, намирах странни предмети пред вратата всеки ден или изсипана пръст. Здравето ми също не беше в добро състояние.

Все по-често се случваше да се караме, защото той не ми вярваше. Безпомощна и вече в безизходица, се посъветвах с майка си, която ми казва да посетя ясновидец. Последвах съвета й и той ми каза, че жена със сини очи и руса коса ме преследва.

Не познавах такъв човек. Споделих тази информация с Дамян и той ми отвърна, че вероятно е бившата му жена. Затова реших да се консултирам и с Ходжа. Търсих из интернет и намерих координатите на Ходжа Ибрахим.”

Муска - как ти помагаме да промениш пътя си?

Ново начало или бедствие?

Съседите – хората, от които никога не можеш да избягаш. Те са винаги около теб, готови да превърнат и най-малката грешка в проклятие. Понякога това се случва буквално.

Сигурни сме, че и ти имаш съседи. Някои може да са се превърнали в близки приятели или познати, с които си разменяш любезности. Други, вероятно дори не познаваш, но чуваш музиката и стъпките им, напомнящи ти за присъствието им.

Историята на Полина и нейното семейство започва именно по този начин – недоброжелатели, от които не можеш да избягаш. Споделяме ти нейния разказ с малки корекции:

“ С мъжът ми се нанесохме в нов апартамент. Кварталът е хубав и спокоен. На пръв поглед съседите изглеждаха добри и любезни хора. Живеехме си щастливо. Целият кошмар започна когато една вечер прибирайки се от работа, мъжът ми без да иска блъсна една котка пред входа.

Опитахме се да помогнем, но беше прекалено късно. Котката почина на място. Мъжът ми както и аз се почувствахме ужасно. В последствие разбрахме, че това е котката на една съседка. Многократно й се извиняхме. Правихме й подаръци и какво ли още не.

Тя не искаше да приеме извинението ни. Всеки път когато ни виждаше беше намръщена и си промърморваше нещо под носа. След известно време започнаха да ни се случват ужасни неща. Мъжът ми направи катастрофа. За щастие щетите бяха малки и той беше добре.

Аз се разболях. Започна да ми се вие свят постоянно. Пулсът ми се зачести, а кръвното ми се вдигна. По цели нощи не можех да спя. Имах усещането, че на семейството ни е направена магия. Един ден чистейки пред входната ни врата, забелязах че под изтривалката имаше нещо. Надигнах и видях много малка метличка покрита с кръв.

Не знам какво значи, но съм убедена, че съседката ни я е оставила и че става въпрос за черна магия. От когато се случи инцидента с котката й, живота ни тръгна надолу.“

Муска - как ти помагаме да промениш пътя си?

Какво е общото между двата разказа?

Може би, ще си кажеш – че какво общо има любовта и сблъсъка с бивша жена и неразбирателството между съседи. И до някъде си прав – това са две съвсем различни случки от живота, но всъщност имат нещо общо. И това е, че в тях е намесен трети човек. Недоброжелател. Неговата енергия и зли помисли са толкова силни, че влияят не само на ежедневието на хората, но и на физическото и психическото им здраве.

В първия случай беше повече от ясно – бе намесена жена, която беше както близо, така и далеч от влюбената двойка. След подробна консултация и установяване на признаците и симптомите стана ясно, че има направено проклятие, насочено не само към Надежда, но и към отношенията й с Дамян.

Вторият случай бе малко по-сложен. Първо – нещастният случай и убитото животно беше привлякло лоша енергия в живота на семейството. Второ – съседката бе насочила злите си помисли в тяхна посока и допълнително бе използвала черна магия, за да им навреди. С помощта на Вселената и подробна консултация, Ходжа Ибрахим успя да открие всички негативни въздействия.

Муска - как ти помагаме да промениш пътя си?

Как им помогна?

Едно бе ясно – и двете семейства се нуждаеха от спешна помощ и намеса, за да се преборят със злите сили. Трябваше да бъдат развалени всички външни намеси – зли очи, проклятия и черни магии, а негативната енергия прогонена.

Освен това, беше повече от ясно, че външните недоброжелатели ще продължат да се опитват да провалят живота им. Затова трябваше да се направи и мощна защита, която да действа винаги срещу негативна енергия, зли очи, вуду, проклятия и черна магия.

Целта бе да се върне здравето, спокойствието и хармонията в дома и живота им. Затова Ходжа Ибрахим изработи ИНДИВИДУАЛНО за техните нужди – муски.

Както вече сме ти споделяли, това е не просто амулет за късмет, а мощна защита. Тя използва помощта и силите на Вселената и се премахват ВСИЧКИ влияния, привлича здраве, късмет, успех и благоденствие. Благославя теб и близките ти хора, за да откриете пътя към доброто и промяната.

А ти имаш ли нужда от защита?

Ако и ти си поставен в неудобна или неприятна ситуация, няма нужда да стоиш в ъгъла и да се чувстваш неразбран. Заслужаваш да откриеш спокойствието и любовта още ДНЕС!

Свържи се с мен на: hodjainfo@gmail.com или на телефон: 0888 184 888.

Оставете коментар

Имейлът Ви няма да е видим. Задължителни полета *

five × two =

За Мен

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2021/10/mw_joomla_logo.png

Полезни Връзки

Контакти

В момента съм на линия!

© Всички права запазени. Дизайн от Optimiziraime.bg