0888 184 888

БЛОГМуска против депресия?

ДЕПРЕСИЯ- можем ли да използваме муска?

Наскоро си дадох сметка, че освен любовта, има още една сериозна причина, която кара жените да ходят по врачки и ходжи. Това е депресията. Казвам жените, защото те са по-голяма част от моите клиенти.  Мъжете рядко изпадат в депресия, а когато това се случи, често предпочитат да се обърнат за помощ към алкохола или наркотиците, отколкото да потърсят професионална помощ при психотерапевт.

Всъщност какво е депресията? Моето кратко определение за депресията е –  едно силно състояние на настроението, включващо тъга, отчаяние, безпомощност, обезсърчение или безнадеждност, което може да трае седмици, месеци, а понякога и доста по-дълго.

Кои са най- честите причини, които водят до депресия? Едни от най-честите причини, на които се дължи депресията са: загуба на любим човек, финансови проблеми, силен стрес, странични ефекти от лекарства, травми от миналото, следродилна депресия, предменструално разстройство, греховен живот, демонична атака, както и много други причини, които  няма да изброявам сега. Всъщност депресията е едно сериозно психично състояние, при което, ако не се вземат сериозни и навременни мерки, може да доведе до катастрофални, а често и фатални последици.  Много често тези хора, депресираните, вместо да потърсят правилна помощ прибягват до самолечение с антидепресанти, което в действителност е по-скоро вредно, отколкото правилно. Всички знаем за страничните ефекти на тези лекарства- сухота в устата, замъглено виждане, задържане на урина, запек, нарушение на съня, качване на тегло, главоболие,  стомашно чревни смущения, гадене, повръщане, възбуда, безпокойство и най- опасния страничен ефект – повишения риск от самоубийство.

Можем ли и как да се преборим с депресията?

На първо място, преди всичко, трябва да се обърнете към специалист. Тук нямам предвид ходжа, врачка или народен лечител.  Смятам, че е правилно да се  доверите на  психотерапевт, защото това е човек, прекарал години в изучаването на това състояние. Когато това не помогне, вече може да се обърнете към други нетрадиционни методи за борба с депресията. Има много народни лечители, които ще ви предложат правилната билка за лечение на депресия. Има ходжи, които ще ви изготвят муска за овладяване на депресията, в това число и аз. Кой вариант ще изберете зависи преди всичко от убежденията ви.

Ето няколко нетрадиционни съвета за това как да се преборите с депресията:

1.Покайте се! Покайте се пред своя Бог за греховете си! Дали е Христос, дали е Аллах, дали е Буда, и т.н. вашия Бог трябва да има връзка с вас. Това е като връзката с родителите. Когато ги пренебрегваме или не ги търсим определен период, ние започваме да се чувстваме депресирани и копнеем за тяхното присъствие и подкрепа. Това важи и за душата ни- когато ние се откъснем от нашия Бог, душата ни копнее за връзка с него.Намерете вашия Бог и ще се почувствате по-силни, по- свободни и защитени.

2. Намерете основната причина за депресията. Разгледайте живота си и анализирайте това, което ви е депресирало. Намирайки причината за депресията ще можете много по-лесно да се преборите с нея.

3. Най- често срещаната причина за депресия е изгубената любов.  Жената, поради чувствителния си характер, много по-трудно преодолява загубата на любим човек от мъжа. Поради тази причина, много често те са готови да се откажат от живота. Много е важно в такива случаи депресирания да бъде обгрижван с много любов и мотивация. Това може да даде стимул и да помогне на жертвата да се пребори с депресията.

4. Как да се преборим , ако депресията е вследствие на външна намеса, от зли хора, чрез ритуали и заклинания, магия. Може ли да се използва муска за борба с депресията?

Има няколко метода, които  може да се използват за борба с депресия породена от зли сили. Понеже не всеки метод може да се използва и изготвя от неспециалист, тук ще посоча само тези, които може да направите сами.

За Мен

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2021/10/mw_joomla_logo.png

Полезни Връзки

Контакти

В момента съм на линия!

© Всички права запазени. Дизайн от Optimiziraime.bg