0888 184 888

МАГИЯМуска – реални случаи от практиката на Ходжа Ибрахим – част 1

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2024/04/muska-realni-sluchai-ot-praktikata-na-hodzha-ibrahim-chast-1.jpg

Често ли ти се случва да се чувстваш притиснат в ъгъла? Да не можеш да се пребориш с проблемите от ежедневието си, а мечтите ти да изглеждат като неосъществим блян?

В нашите предишни статии обяснихме как злите очи и негативната енергия може да повлияе на живота ти! Споделихме ти защо препоръчваме муска и амулетите за късмет. Как тяхната сила ще помогне и на теб и че се нуждаеш от разваляне на магия.

Истината е, че много хора се колебаят преди да направят първата крачка и да променят живота си. Всекидневно получаваме хиляди писма със зов за помощ! Затова решихме да ти помогнем да вземеш правилното решение.

С тази статия поставяме началото на една нова поредица – лични истории. Реални случки от практиката на Ходжа Ибрахим. Истории, пропити с различни чувства – страх, тъга, безнадеждност и желание да променят съдбата си.

Моля обърни внимание, че разказите са реални, но имената са ПРОМЕНЕНИ с цел да предпазим личния живот и анонимността на участниците в тях.

Муска – реални случаи от практиката на Ходжа Ибрахим - част 1

Защо Изабела ни потърси?

Свекърва – тази дума звучи като проклятие в ушите на много дами. Неслучайно в нашия бит можеш да срещнеш хиляди шеговите подмятания. Например – мъжът винаги трябва да избере майка си или, че любовта приключва в мига, когато жената се срещне със свекървата.

Може да Ви звучи странно, но понякога хората притежават много силна негативна енергия. Тя не може да се забележи с просто око, но дори слабо сетивните хора могат да я усетят.

В тази история ще те срещнем с младо и красиво момиче, изпълнено с много надежди за бъдещето и желание да се развива. В началото всичко звучи нормално – среща мъжа от мечтите си и в сърцето й се разгаря истински пожар. Влюбват се, следва годеж, брак и онова неизбежно съжителство със свекървата.

И от този преломен момент започва адът за Изабела. Ще Ви предадем нейните думи, със съвсем леки корекции и промени в имената:

„Още на първата ни среща забелязах, че ме гледа странно. Втренчено, без емоция в изражението и съсредоточено. Изтръпнах, но пренебрегнах вътрешното си усещане.

Илиян казваше, че тя си е такава – не обича непознати и да допуска хора до себе си. До сватбата подмяташе хапливи коментари – колко съм слаба, как лицето ми имало мъжки черти, че няма да мога да родя дете. Не съм ставала. Правеше го винаги, когато бяхме сами, и след това се усмихваше, все едно нищо не е станало. Не искала да ме засегне.

След сватбата нямахме избор – заживяхме с нея. Тогава разбрах истината – тя никога не е работила, не пипва нищо в къщата – не готви, не пере, не чисти, не мие, не помага с нищо. Твърди, че това не била нейна работа. Аз съм й откраднала сина и затова трябвало да я гледам. Била съм длъжна.

Отказах. Започнаха скандалите. Проклинаше ме. Заплашваше ме с черни магии и, че ще ми види сметката. Мъжът ми не искаше да се разправя, защото „тя си била такава”. Тя няма пари и взима от Илиян и, ако не й даде, започват клеветите.

Но това не бе най-лошото. Шест месеца по-късно започна да си говори сама. Започнахме да намираме странни предмети из къщата. Снимки, завързани с черни конци. Малко след това започнаха безсънието, кошмарите и паническите атаки. Обиколих всички лекари в града и заключението бе, че нищо ми няма.

Преместихме се на квартира, но нещата продължиха. Постоянно ме боли главата, не мога да спя, цикълът ми се промени. Приятелка предположи, че става въпрос за черна магия и да потърся добър Ходжа.”

Муска – реални случаи от практиката на Ходжа Ибрахим - част 1

Какво стана ясно от историята?

Може да ти се стори невероятно, но това е история, която се повтаря отново и отново. Много дами имат и по-лоши изживявания с майката на мъжа си.

Още от прочитането на съобщението едно стана ясно – Изабела си имаше работа със силно негативна личност. Недоброжелател, който би направил всичко възможно, за да й навреди. Дори вече това се беше случило.

Тази жена дълги години бе обсебвала вниманието и живота на Илиян. Затова и не можеше да приеме, че вече не е центърът, около който се върти ежедневието й. Това я бе изпълнило с омраза, завист и негативизъм.

Тези случаи не са единични. Много хора притежават силна негативна енергия, която чрез зли очи я предават на обекта, на когото искат да навредят.

А тук дори имаше и направена черна магия.

Как Ходжа Ибрахим помогна на Изабела?

Изабела се нуждаеше от силна защита срещу черна магия, зли очи, вуду и негативна енергия. Трябваше не само да се премахнат тези влияния, а и Изабела да възвърне спокойствието и хармонията в живота си. Затова Ходжа Ибрахим изработи ИНДИВИДУАЛНО за нейните нужди – муска.

Това е не просто амулет за късмет. Това е мощна защита, която с помощта на Вселената се премахват ВСИЧКИ влияния и привлича здраве, късмет и благоденствие.

Действа постепенно и с времето нещата в живота се променят към добро.

Може ли бялата магия за любов да Ви помогне?

Какъв е отзивът на Изабела?

След ТРИ месеца от изработката на муската, Изабела се свърза отново с нас. Тя ни писа:

„Ходжа Ибрахим, БЛАГОДАРЯ! БЛАГОДАРЯ!

Вие променихте живота ми! Не вярвах, че това ще се случи, но промяната е факт.

Първата седмица не забелязах значителна промяна, въпреки че кошмарите намаляха. Но, от втората седмица започнах да спя спокойно, главоболието изчезна, сякаш никога не бе съществувало.

Свекърва ми продължи с опитите да ме нарани, но вече не ми влияе по никакъв начин.

Чувствам се по-силна и защитена. Всичко това – благодарение на Вас!”.

А ти искаш ли да се избавиш от проблемите?

Не чакай утрешния ден, за да се насладиш на щастието и любовта! Заслужаваш да бъдеш обичан и да имаш благоденствието, за което винаги сте мечтал!

Свържете се още СЕГА чрез контактната форма на сайта ни, на имейл: hodjainfo@gmail.com или на телефон: 0888 184 888.

 

Оставете коментар

Имейлът Ви няма да е видим. Задължителни полета *

three × three =

За Мен

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2021/10/mw_joomla_logo.png

Полезни Връзки

Контакти

В момента съм на линия!

© Всички права запазени. Дизайн от Optimiziraime.bg