0888 184 888

БЛОГМуска – реални случаи от практиката на Ходжа Ибрахим – част 2

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2024/05/muska-realni-sluchai-ot-praktikata-na-hodzha-ibrahim-chast-2-1280x853.jpg

Съдържание:

 1. Как да помогнеш на най-близкия си?
 2. Защо Красимира потърси Ходжа Ибрахим?
 3. Какво стана ясно до тук?
 4. Как Ходжа Ибрахим помогна на Красимира?
 5. А ти нуждаеш ли се от помощ?

Случвало ли ти се е да не можеш да заспиш? Да се будиш постоянно и да усещаш, че нещо не е наред? Да се пллашиш и от най-малкия шум и потрепване на светлината?

Може би, поне веднъж тези проблеми са били провокирани от стреса в ежедневието ти или от напрежението, от което не можеш да се отървеш. Вероятно сте чели поне една научна статия, в която лекарите твърдят, че е напълно нормално да имаш неприятни сънища и кошмари от време на време.

Но, когато кошмарите се пренесат в ежедневието и нощният ужас се превърне в нормално ежедневие, е време да потърсиш помощ!

С тази статия продължаваме новата поредица – лични истории и реални случки от практиката на Ходжа Ибрахим. Предната история бе пропита с много чувства – сблъсък на две поколения, които не могат да преодолеят различията си. Днес фокусът е насочен към това как да помогнете на близките си, когато страхът, безнадежността и тъгата завладеят сънищата им.

Отново те молим да обърнеш внимание, че споделяме реални разкази. Всички ИМЕНА са ПРОМЕНЕНИ, с цел да запазим анонимността и личния живот на участниците в тях.

Муска – реални случаи от практиката на Ходжа Ибрахим – част 2

Как да помогнеш на най-близкия си?

Всеки има семейство – родители, братя и/или сестри, баби, дядовци, съпрузи, деца… това са хора, които са най-близко и до твоето сърце. Но понякога Вселената ти праща неочаквани изпитания, в които трудностите и изпитанията не се появяват на твоя път, а в техния.

Много психолози твърдят, че е напълно нормално възрастните да сънуват кошмари и да изживяват стреса си на сън. Те твърдят, че така се освобождават от проблемите, които засягат съзнанието и ти помагат да се отърсиш от тях.

Половината хора имат лоши сънища. Това е нормално – това твърдение можеш да откриеш в почти всяка научна статия. Но защо? Защо трябва да изживяваш това ден след ден, нощ след нощ? И как можеш да помогнеш на най-близкия си да го преодолее?

Защо Красимира потърси Ходжа Ибрахим?

Недоброжелатели – това е много повече от противник, неприятел или враг, когото си засегнал и ти желае злото. Може да бъде всеки. Най-близките ти хора – майка, баща, сестра, брат… роднини, с които всеки ден делиш трапезата си – баба, дядо, чичо, леля.

Може да бъде приятелят, на когото си бършел сълзите и цял живот си му помагал. Или съседът, който ти завижда за по-добрия стандарт на живот или семейството ти. Колега, шеф, клиент… възможностите са безброй.

Дори е възможно да бъде просто човек, който те е видял няколко пъти или познат, с който се разминаваш на улицата и не си си разменил и дума.

Най-трудно е, когато попаднеш в семейство, което не те харесва и прави всичко възможно, за да развали връзката ти. Такъв е и случаят с Красимира и нейния съпруг Тихомир.

В тази история отново Ви срещаме с младо момиче, изпълнено с желание да създаде красив и уютен дом със своя избраник. В началото нещата между тях се получават като в приказките – първа среща, а след това още една, предложение, няколко хубави години заедно, а след това и дългоочаквания момент. Годежът и бракът са сигурни.

Муска – реални случаи от практиката на Ходжа Ибрахим – част 2

Но след тях започва истинския кошмар. Оттук започва разказът на Краси. Ще Ви предадем нейните думи, със съвсем лека корекция по имената:

„ Здравейте,

Пиша, защото съм страшно обезпокоена. Семейният ми живот не бе това, което беше в началото. Всичко започна от близките на мъжа ми – сестра му и жената на брат му.

В началото не знаех, но те двете – зълвата и етървата ми, не са ме харесали още от първия момент, в който се запознахме. Тогава не обръщах внимание, бях прекалено заслепена от любовта и вярвах, че всички около мен са добронамерени.

Впоследствие започнах да виждам на семейните събития как двете се държат дръпнато с мен, гледат ме отвисоко и със злоба. След това случайно ги чух да ме обвиняват пред мъжа ми. Била съм високомерна, че какво като съм била висока и слаба и с хубаво лице, това не ми давало правото да се мисля за нещо повече от тях. В думите им имаше толкова злоба, че ме заболя.

Заболя ме наистина силно. Тишо ме защити, но в думите му усещах угорчение. Той е семеен човек, не обича да има дразги и скандали. Иска всички да са щастливи.

Преди два месеца ми сподели, че зълвата и етървата са му споделили, че са ме видели с друг мъж на улицата. Говорели му за развод, че трябва да си намери някоя по-достойна за него.

Скарахме се. Това беше първият ни скандал. Той постави началото и на една дълга върволица със здравословни проблеми, които ме засегнаха. Започнах да имам проблем с цикъла, със стомаха. Не можех да ям, коремът ме болеше, каквото и да хапнех.

Спрях да ходя на семейните събирания с роднините на мъжа ми. Карахме се все по-често. Посетих всички лекари в града, но никой не успя да ми постави диагноза. Не можех да работя, да бъда пълноценен човек.

И в един слънчев ден преди седмица, моето здраве са стабилизира, ей така от нищото. Но започна по-големия кошмар.

Обезпокоена съм за състоянието на Тихомир. Той се промени и започна да обръща повече внимание на връзката ни, но сънят му се промени. Вечер, по време на сън говори, плаче, води диалог с явяващи му се хора, трепери от емоции. И това не е най-страшното – мята се, рита с крака, вика силно за помощ.

Чува се от съседите и навън. Стряска ме. Аз не мога да си почина, а както вече разбрахте – не съм добре със здравето. Това повлияно ли е от неговите близки – етървата и зълвата?

Можете ли да ни помогнете? Индивидуална молитва, баене, някакъв метод за прочистване и защита…. не знам. Моля Ви за помощ!”

Какво стана ясно до тук?

Муска – реални случаи от практиката на Ходжа Ибрахим – част 2

Може да ти се стори странно, но това е често срещана история. Тя се повтаря в много млади семейства, които не са готови и не могат правилно да се противопоставят на най-близките си хора.

От прочетеното дотук стана ясно – Красимира имаше сериозен проблем със зълвата и етървата си. Подтикнати от завист и омраза, те се оказаха силно негативни личности, стигнали по-далеч от прехвърляне на негативната си енергия към младото семейство.

Ставаше дума за проклятие. От най-лошите – засягаща здравето. Краси бе поразена в хормоните и стомаха, а Тихомир бе засегнат в сънищата си. Кошмарите са интересно явление, което лекарите често пренебрегват и дори не зачитат като симптом.

Как Ходжа Ибрахим помогна на Красимира?

Семейството се нуждаеше от спешна помощ и намеса от Вселената, за да се измъкне от капана на това проклятие. Трябваше не просто да бъде развалено, но и да се направи силна защита на младата двойка срещу всякакви недоброжелатели и намесите им – негативна енергия, зли очи, вуду, проклятия и черна магия.Целта бе

да се върне здравето, спокойствието и хармонията в дома и живота им.

Затова Ходжа Ибрахим изработи ИНДИВИДУАЛНО за техните нужди – муски..

Това е не просто амулет за късмет. Това е мощна защита, която с помощта на Вселената се премахват ВСИЧКИ влияния и привлича здраве, късмет и благоденствие.

Действа постепенно и с времето нещата в живота се променят към добро.

Муска – реални случаи от практиката на Ходжа Ибрахим – част 2

Как се промени животът на Красимира?

Ходжа Ибрахим обръща специално внимание на всеки – не само при провеждане на ИНДИВИДУАЛНА консултация, но и при проследяване на ситуацията и как се развиват нещата в живота ти.

Две седмици след получаването на муските, Краси ни сподели:

„НЕ мога да повярвам! Два дни след получаването на муските, нещата се промениха. Започнах да забелязвам промени в състоянието на Тишо. Първата нощ виковете му бяха по-тихи, на следващата се чуваха само тихи стенания. Не викаше. Няколко дни по-късно се събудих през нощта и забелязах, че се върти, но чертите на лицето му не бяха обезпокояващи. А след това и самият той ми сподели, че спи по-добре.

Започвам да забелязвам и промени в моето здраве! Ще Ви пиша отново след две седмици, за да Ви споделя отзива си!

А ти нуждаеш ли се от помощ?

Не чакай утрешния ден, за да се насладиш на щастието и любовта! Заслужаваш да бъдеш обичан и да имаш благоденствието, за което винаги сте мечтал!
Свържете се още СЕГА чрез контактната форма на сайта ни, на имейл: hodjainfo@gmail.com или на телефон: 0888 184 888.

2 коментара

 • Янка

  17.06.2024 at 13:17

  Ходжа Ибрахим, нуждая се от помощ
  Имам дете на 4 години и съм изцяло отдадена на грижите за него. Мъжа ми от раз заяви, че иска да се разделяме, защото не съм му обръщала внимание, не вървели така нещата. Изнесе се на квартира. Постарах се да приема това решение, колкото и изневиделица да ми дойде. Сега всичко е на моите рамене. Чувствам се изтощена, изолирана и без подкрепа. Отчаяна съм вече и не знам какво да правя. Моля помогнете ми, ако можете. Дали той има вина в това или става въпрос за проклятие?

  Отговори

 • Станка

  18.06.2024 at 15:03

  Ходжа Ибрахим, моля те помагай! Страшно съм обезпокоена. Много ми е тежко и съм отчаяна. Дъщеря ми е на 25, завърши в чужбина, има хубава работа и живее самостоятелно. Обаче от два месеца вдига кръвно, пулсът ѝ скача до 116 и получава паник атаки с повръщане. Ходихме на кардиолог, психолог, изследвахме щитовидната жлеза и хормоните, но проблемът не минава. Виждам помагаш на много хора, можеш ли и на нас да помогнеш.
  Моля те, помогни с твоята дарба. Това лош знак ли е? Намесена ли е магия? Не знам какво да правя вече. Отчаяна съм.

  Отговори

Оставете коментар

Имейлът Ви няма да е видим. Задължителни полета *

twenty − seventeen =

За Мен

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2021/10/mw_joomla_logo.png

Полезни Връзки

Контакти

В момента съм на линия!

© Всички права запазени. Дизайн от Optimiziraime.bg