0888 184 888
https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2021/10/photo-14960.jpg
Н
Наводнение ако при наводнението водата е мътна-означава, че ще чуеш лоши думи, сплетни за семейството си. Ако обаче водата при наводнението е чиста – на добро е, семейството ти ще има успех и късмет.
Навъсеност Ако сънувате, че вие сте навъсени, означава че сте песимист за света около вас и мислите, че той е грешен и труден. Ако виждате другите в съня ви навъсени, означава неприятна ситуация и лоши съдружници.
Нагоре ако в съня си се изкачваш нагоре или се катериш нагоре-означава напредък, щастливи дни.
Награда награждават ли те-ще ти се окажат почести,работата ти ще бъде оценена по достойнство и ще имаш материална изгода. Ако ти раздаваш награди-бъди внимателен. Имаш приятел, който иска да използува положението ти за нечисти цели.
Надолу спускаш ли се,тичаш или слизаш надолу-не е на добро,предвещава големи проблеми в службата, дори понижение или трудности във финансовата сфера, не сключвай сделки и други подобни. Ако обаче слизаш надолу с много товар на плещите-означава, че ще се отърсиш от нещо, което ти пречи и тежи.
Назад ако се движиш назад-внимавай! Някое твое предприемачество или идея ще се объркат и ще имат лош край. Ако видиш обаче превозно средство да се движи назад-хубаво е, защото си избегнал нечия измама и опасност.
Накит на хубаво е-денят ти ще бъде щастлив или ще получиш подарък.Ако търсиш накит-бъди внимателен. Занимаваш се с нещо незаконно,пази се от санкции. Купуваш ли накит ще направиш разходи, които ще те вкарат в дългове. Ако получиш като подарък накит-пази се,ще те изкушават да участвуваш в незаконна сделка. Сложиш ли накит насън, закичиш ли се с накит-не се надявай за бързото оправяне на финансовото ти положение. Изгубиш ли накит-ще преживееш материална загуба.
Наковалня видиш ли наковалня-означава здраве и богатство за теб.
Намираш намериш ли нещо-символ на надежда
Напикавам напикаеш ли се насън или нещо подобно-материалното положение скоро ще се подобри.
Насекоми ако видиш насън много пчели, означава, за селскостопанските работници – добра реколта и успех, а за имотните – загуба на имущество и пари.
Ако видиш насън, че пчелите събират мед в определено място от дома ти, добър знак за успех в работата, спечелване на дела и блестяща кариера.
Ако в съня те ужили пчела или оса, не е на добро! Пази се от враговете си, които ти кроят провал!Насип ако ходиш или седиш върху насип-приятна изненада в службата.
Наслада Ако сънувате че изпитвате наслада, означава благоприятно развитие на събитията и много радости.
Начало видиш ли начало на нещо или ако поставиш начало-истинският ти успех зависи само от теб.
Небе ако е чисто, безоблачно и синъо небето-работите ще вървят на добре и ще завършат успешно. Ако небето е тъмно и облачно-много грижи ще имаш, от които дълго няма да се отърсиш. Ако небето нощем е без звезди-пази се, дебне те тежка болест. Ако небето нощем е звездно-късметът ще ти донесе много пари. Ако небето е спокойно, ясно-ще имаш придобивки. Ако небето е червено-вещае кавги.
Небесен огън ако видиш насън огън на небето, означава, че някой от управляващите ще излее своя гняв над хората.
Ако сънуваш, че виждаш голям огън на небето – знак за недоимък, глад и мъки, за стълкновения и нападения, а ако огънят пада от всякъде – още по-големи конфликти и размирици.
Ако от небето падат запалени свещи, главни, дървета или клони, означава, че предстоят стълкновения, слаба реколта и враждебност.Внимавай да не си удариш главата, пази се от неприятни изненади!

Небесна дъга ако сънуваш, че виждаш небесна дъга от изток – предвещава хубави неща.За болните – изцеление, за неимотните – богатства.
Ако небесната дъга се появи от запад, предвещава за богатите добри дни и щастие, а за бедните – неуспех и мъка.
Ако видиш небесната дъга над себе си или съвсем близо до теб, не е добър знак. Внимавай, застрашен си от фалит,разорение, загуба и лоши дни за семейството.

Невидим станеш ли невидим-имаш празни надежди за нещо. Ако общуваш с невидим човек- пази се-някой ще се опита да ти навреди.
Негър ще се сдобриш с човек, който те е отбягвал поради предубеждение към теб.
Нежност нежен ли е някой с теб – внимавай, очакват те конфликти и неприятности.
Некролог ако некрологът е на чужд човек-ще се срещнеш с отдавна забравен неприятел. Видиш ли собствения си некролог – не се безпокой, здравето ти е отлично. Ще имаш дълъг живот. Ако некрологът е на близък или познат човек – в близките дни ще имаш работа с този човек.
Неодобрение Ако сънувате неодобрение, свидетелства за това че отхвърляте и игнорирате някои ваши страни на характера. Може също така да представлява вашите собствени чувства на себеуважение и приемственост от останалите.
Неприятел целуваш ли неприятел – ще подобриш отношенията си с хора, с които отдавна си скаран. Ако вървиш заедно с неприятеля си – смятай, че си избегнал големи неприятности.
Несвяст изпаднеш ли в несвяст – бъди внимателен, ще те конкурират и изпреварят в работата.
Нива обработваш ли нива – благополучие и радост в дома. Ако гледаш как други я обработват – ще чуеш лоши думи по твой адрес.Ако нивата е зелена и ходиш по нея вещае щастие. Запустяла нива – внимавай! Ще те изпреварят в работата. Ако нивата ти е засята ще имаш добра реколта.
Нимфа предвещава нещастна любов. Ако нимфата пее и танцува-конфликти поради дребнавости в личния живот.
Нисък ако ти си по-нисък от заобикалящите те-пази се да не загубиш авторитета си, поради нестабилния си характер.
Нова година ако празнуваш нова година – в скоро време семейството ти ще чествува някакъв празник. Това означава също, че успехът на семейството зависи единствено от теб.
Новородено Ако видите току що родено бебе, е знак за приятна изненада. Ако бебето плува, означава че ще избягате от нещо, в което сте се забъркали.
Нож намериш ли нож-прекалено си доверчив-бъди внимателен,имаш скрити врагове. Купуваш ли нож-финансови злополуки. Пипаш ли, разглеждаш ли нож-ще узнаеш, че някой злослови за теб. Точиш ли нож-очаква те голям служебен скандал. Даваш или взимаш нож-голяма вражда. Порязваш ли се с нож-смъртна загуба. Ако ти подари нож познат човек-означава,че той ти е неприятел. Ако ти го подарява непознат – сред колегите си имаш двуличници. – ако висшестоящ човек сънува, че е нападнат с нож или с друго подобно оръжие от нисше стоящ – има опасност от заговор срещу него и е възможен смъртен край. – ако жена сънува, че е ранена с нож или, че е наранила друг, предвещава слава или мъжка рожба. – ако младеж сънува, че приятел го ранява с нож – ще има ново приятелство. – ако възрастен мъж сънува същия сън, не е на добро. – ако сънуваш, че те нараняват с нож, сабя и познаваш извършителя – ще си признателен на този човек за нещо. – ако човекът,който те наранява с нож е непознат – в скоро време ще се сближиш с враговете си,но ще имаш полза от това. – ако сънуваш, че си ранен с нож и раната ти заздравява или е незначителна драскотина – ще станеш известен и ще получиш одобрение за решителността си.
Ножица режеш ли с ножица-ще чуеш и добър съвет.
Нозе ако миеш нозете си-означава някакво обновление. Сънуваш ли нозете си-чест.
Нокти режеш ли си ноктите – ще си изгубиш късмета. Ако ноктите ти са големи – ще имаш голям късмет и печалба. Ако ноктите ти са лакирани – срам, ще изпаднеш в неудобна ситуация. Реже ли ти някой ноктите – досада. – ако насън ноктите ти са много дълги – предстоят ти успехи и печалба.А ако са къси или изгризани – ядове, щети и несполуки. – ако насън ти режат края на пръстите или ноктите – конфликти във фамилията, ядове и провали. – ако ноктите ти са чисти и изрязани – не е на добро, очакват те беди, мъка и има опасност да бъдеш фатално ранен.
Нос бършеш ли си носа – ще се отървеш от нещо досадно. Ако носът ти е много голям – радост. Бъркаш ли си в носа – ще се отървеш от неприятности, – ако в съня си видиш носа си по-голям отколкото е, предвещава, богатство, сила, мъдрост и популярност сред висшите среди.Но ако носът ти е съвсем малък или си без нос, вещае беди, загуби, провал. – ако се видиш насън с повече от един нос – конфликти и ежби. – ако се видиш насън с голям и грозен нос, означава – благополучие, съпътствано от завист. – ако висшестоящ човек сънува, че носът му е запушен и няма обоняние – предвещава заговор от най-близък приятел. – ако този сън е видян от обикновен човек – очаква го измама, изневяра от жена му, поради връзка с негов приятел. – ако жена сънува, че няма обоняние или има хрема – мъжът й ще й изневери.
Носна кърпа внимавай, ще се разделиш с любим човек.
Нося каквото и да носиш, означава настъпване на тежки времена и колкото е по-голям товара, толкова по-трудно ще ти бъде.
Ноти видиш ли ноти или нотни листове – желанията ти ще се сбъднат.
Нощ видиш ли светла нощ /бяла нощ/-очаква те дълголетие. Ако нощта е тъмна, черна-внимавай, може да се стигне до развод във фамилията или до голям конфликт във връзка с наследено имущество. Ако през нощта луната и звездите от време на време се показват и скриват-животът ти е с неясно бъдеще. Бурна нощ-загуба на материални ценности. Ако нощем се луташ-няма да се отървеш от трудностите си в скоро време. Сънуваш ли често нощ-взимай мерки,здравето ти е под заплаха. Лекувай нервите си.
Нощница обличаш ли нощница-пази се от голям провал или гаф. Ако събличаш нощница-успех,благополучие. Ако нощницата ти е скъсана-внимавай, кроят се лоши планове срещу теб.
Нула колкото нули видиш-толкова измамни надежди ще имаш. Ако пишеш нула-неуспех, не предприемай нищо ново. Ако изтриеш,заличиш или унищожиш нула-нещастията ще те подминат.
Ням онемееш ли насън – хубаво е. Ще дочакаш похвали, награди и почести.

За Мен

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2021/10/mw_joomla_logo.png

Полезни Връзки

Контакти

В момента съм на линия!

© Всички права запазени. Дизайн от Optimiziraime.bg