0888 184 888

БЛОГ„НЕ ИСКАМ ВЕЧЕ ТАЗИ МАГИЯ“

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2021/10/st3.jpg

Скъпи приятели, с разрешението на подателката на този имейл, реших да го поставя тук, за да разберете, че любовната магия има и своята лоша страна. Понякога се оказва, че сме направили грешната стъпка.

Рано или късно, идва момент в който всички съжаляваме, че сме прибягнали до този метод. Вярно е, че за любовта сме готови на всичко, но понякога тези методи водят именно до това:

„Здравейте г-н Ибрахим,

аз съм А.Д. Помните ли ме?

Преди време поисках от вас любовна магия, която се надявах да върне К.И. ми при мен.

Вие ми помогнахте, той се върна след около месец и половина при мен. Бях толкова щастлива, съжалявам, че забравих дори да ви благодаря. Живяхме много добре близо половин година. Бях убедена, че това е мъжа на живота ми.

Преди месец, месец и малко, започнах да усещам някакси, че се задушавам от този човек. Преди това, честите търсения по телефона, постоянната загриженост и присъствие на този човек ми се струваха нещо нормално. При всяка възможност да сме заедно, ние бяхме един до друг. Не знам защо, но започна да ми пречи. Някакси да ме задушава.

Започна да ме ревнува, което води до скандали, когато не е с мен, а това не винаги е възможно. Имам чувството че е луд по мен, но вече не желая това. Омръзна ми!

Наскоро срещах нов човек в живота си. Все още не се познаваме добре, но усещам че това е човекът, който искам да остане до мен. Обаче, докато К.И е под въздействието на тази магия това е невъзможно. Аз му обясних, че не искам да съм повече с него, опитах се да се разделим като нормални човешки същества, но не се получава. Той е обсебен от мен и каза, че няма да позволи на друг да е с мен.

МОЛЯ ВИ, Г–Н ИБРАХИМ, моля ви, помогнете ми. Вярвам, че можете да развалите магията, която направихме на К.И. Това е единствения ми шанс отново да бъда човек и с човека който обичам. Моля ВИ!!!

Вие сте единствената ми надежда.

А.Д

Имената в този имейл са заменени с произволни инициали.

В случая, мога да помогна и тази дама ще се оттърве от грешката, която е направила поради желанието си да бъде с този мъж. В някои случаи обаче, това е невъзможно, особено, когато магията е направена от друг или е прекалено късно.

Затова скъпи приятели, винаги съм ви предупреждавал, преди да прибегнете до магия, мислете за възможните последствия. Помислете наистина ли искате да изживеете живота си с този човек.

 

Оставете коментар

Имейлът Ви няма да е видим. Задължителни полета *

11 − 4 =

За Мен

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2021/10/mw_joomla_logo.png

Полезни Връзки

Контакти

В момента съм на линия!

© Всички права запазени. Дизайн от Optimiziraime.bg