0888 184 888

БЛОГОСТАВИ ОТЗИВ или разкажи своята история на Ходжа Ибрахим!

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2023/06/kak-chernata-magiya-mozhe-da-promeni-zhivota-vi.jpg

Стрес, напрежение, безсъние, кошмари, неразбирателство с любимите хора, липса на късмет, депресия – това са само част от проблемите, които могат да застигнат и ТЕБ! Ако не знаеш какво се случва с живота ти и се въртиш в порочен кръг, добрата новина е, че можеш да намериш изход с помощта на Ходжа Ибрахим!
Вселената иска да ти помогне да се избавиш и да откриеш правилния път към щастието и благоденствието. В предната статия ти представихме лична история, която ни докосна много. Надяваме се да е помогнала и на ТЕБ да откриеш искрица надежда в тъмнината.

Как муска може да ти помогне?

Муска е мощно защитно средство, което работи срещу зли очи, черна магия, вуду, проклятия и негативна енергия. Подходяща при проблеми със здравето, за късмет в любовта, зли очи, за уроки или проклятия!
В нашия блог и уебсайт можеш да откриеш повече информация за това как Ходжа Ибрахим може да ти помогне да се избавиш от нещастията. Но тук даваме думата на – ТЕБ!

Остави ОТЗИВ или СПОДЕЛИ своята история в коментар!

Колебаеш се дали има начин да се отървеш от лошия късмет и да откриеш любовта? Напиши коментар и сподели своята история. Получи съвет от други хора, преминали през същото и лично – от Ходжа Ибрахим?
Вече си се възползвал от силата на муска-амулетите? Сподели своя опит и помогни на други да постигнат, да открият промяната и хармонията, която търсят.
* Обърнете внимание, че ИМАТЕ възможност да използвате инициали или псевдоним, за да оставите своя коментар. Ако се нуждаете от бърза консултация или навременна помощ, моля използвайте контактната форма на сайта, на имейл: hodjainfo@gmail.com или на телефон: 0888 184 888.

Какво трябва да знаеш преди да коментираш?

С добавянето на КОМЕНТАР, моля да спазвате следните правила:

 • Пишете на български език и спазвайте добрия тон към останалите!
 • Не копирайте чужди истори и информация, споделена и предоставена от други хора, БЕЗ тяхното съгласие.
 • Не използвайте груб език – заплахи, обиди и други неприемливи коментари. Такива коментари ще бъдат изтривани БЕЗ предупреждение.
 • Постването на връзки към други сайтове и социални мрежи са забранени.

8 коментара

 • Веселина

  08.05.2024 at 16:33

  * СЪРДЕЧНИ БЛАГОДАРНОСТИ! Не само за бързата реакция, но и за разбирането, изслушването и съветите, които ми дадохте. Спасихте ми връзката, самочувствието и ми върнахте спокойствието. МУСКА наистина ми помогна!

  Отговори

 • Г-жа Димитрова

  08.05.2024 at 16:34

  Искам да изразя изключителната си благодарност към ходжа Ибрахим за това, че върна спокойствието в къщи. От месеци, а може и години да се каже, че постоянно се карахме с мъжа ми и то за много дребни и несъществени неща. Бяхме много раздразнителни и негативни. Не се издържаше вкъщи. Имах чувството че друг човек се беше вселил в тялото на мъжа ми. След намесата на ходжа Ибрахим кавгите постепенно спряха ( не изведнъж, а постепенно).

  Напрежението изчезна. Мъжът ми от изключително раздразнителен и сприхав, стана тих и спокоен. Настъпи лекота в отношенията ни и спокойствие вкъщи. Безкрайно благодарна съм на ходжа Ибрахим за човешкото отношение и намеса.
  Бог да го благослови и дари със здраве и дълъг живот!!!

  Отговори

 • Милена

  08.05.2024 at 16:35

  Със сълзи на очите пиша тези думи…БЛАГОДАРЯ! БЛАГОДАРЯ! Благодаря за помощта, Ходжа Ибрахим! Ти ми върна увереността в собствените сили, показа ми, че не трябва да пренебрегвам себе си и да се поставям на последно място. Следвайки съветите ти, започнах да си обръщам повече внимание и да не съм вечно в услуга на другите! Здраве и дълголетие ти пожелавам!

  Отговори

 • И. Петрова

  08.05.2024 at 16:35

  Здравейте, Ходжа Ибрахим! Дълго време се колебах дали да Ви пиша…затова ще го направя тук. От една година имам проблеми с дългогодишния ми приятел. Когато решихме да сключим брак неговото семейство започна да прави „номера”. Дори посипаха прага ни със сол и някакви странни билки. Оттогава проблемите започнаха – постоянни караници, скандали, обиди. Не знам какво се случва. Роднините ми мислят, че има външна намеса. Моля, дайте ми съвет!
  Отчаяна съм вече…

  Отговори

 • К.К.Тотев

  08.05.2024 at 16:35

  Имам чувството, че жена ми ми изневерява! Какво мога да направя?

  Отговори

 • Петрова

  08.05.2024 at 16:35

  Надявам се да можете да ми помогнете! Не знам, нуждая се от съвет….насока, нещо, иначе просто ще се побъркам! От 6 месеца се случва нещо с мен! Не мога да спя! Чувствам се изтощена. Постоянно ме боли стомаха. Гърбът. Главата. Ходих по лекари, нищо не ми казаха. Когато отида там, всичко ми е наред. Било нормално, стресът от работа ми оказвал влияние …, такива неща. Не ме насочиха никъде. С приятелят ми се скарахме заради това. Според него съм носела лош късмет, някой ми го бил прехвърлил. Не знам, вече и аз на къде да се насоча…Моля помогнете ми!

  Отговори

 • В.Жизел

  08.05.2024 at 16:36

  БЛАГОДАРЯ ВИ! Благодаря Ви Ходжа Ибрахим. Срещата с Вас и помощта, която ми оказахте ми промени живота! Понякога човек сам си докарва бедите в живота. Това се случи и с мен, когато хванах мъжът си в изневяра. Земята под краката ми рухна. Болката, която изпитах нарани не само доверието ми в околните, но и разруши остатъците от семейството ми.
  Промених се. Станах неуверена. Страхлива. Скачах да нападам всеки, които ми каже нещо наопаки. Впуснах се в дълъг и изтощителен развод. За апартамента и децата. В един момент бях останала сама с болката. Започнаха и проблеми с концентрацията, безсъние….кошмари….лекарите не ми помогнаха….
  Тогава приятел ми препоръча Ходжа Ибрахим. Благодаря за помощта, за всички насоки, съвети…Нещата се случиха бавно. Муската ми помогна да се чувствам по-уверена, да се отърся от негативите и да започна да гледам на нещата от друга перспектива.

  Отговори

 • Mikaela

  08.05.2024 at 16:36

  добър ден Ибрахим Ходжа преди около месец човека който обичам спря да контактува с мен ще обясня защо „мислех че съм бременна и една вечер му казах че на другия ден съм на лекар ,той попита какво мисля че ми има но аз му казах че като разбера ще му кажа ,на другия ден след като разбрах че не съм бременна му казах и какво съм мислела че ми има и не съм му казала предната вечер за да не го притеснявам излишно,просто исках да съм сигурна и тогава да му кажа ,той се обиди и спря да контактува с мен ,писах му и той каза да забравя за него ,да го оставя да помисли и като стане готов да говори ще ме потърси,много го обичам той мен също,моля ви от сърце и душа да ми помогнете да си го върна,извинявам се предварително че ви безпокоя и ви благодаря предварително ,моля помогнете ми ако можете

  Отговори

Оставете коментар

Имейлът Ви няма да е видим. Задължителни полета *

3 × 1 =

За Мен

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2021/10/mw_joomla_logo.png

Полезни Връзки

Контакти

В момента съм на линия!

© Всички права запазени. Дизайн от Optimiziraime.bg