0888 184 888

Признаци, че Ви е направена магия – 1 част

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2023/04/razvalyaneto-magiya-1280x683.jpg

Аз – Ходжа Ибрахим имам дългогодишен опит в развалянето на магия. Често в практиката си се срещам с хора, които са имали щастлив и прекрасен живот, но внезапно целият им свят се е преобърнал. В някои случаи, това е свързано с липсата на късмет, проваляне на дългочакани планове, сделки и парични загуби. А във други – проблемите имат емоционален характер и се отразяват върху здравословното състояние.

Не можете да разберете каква е причината за нещастията Ви? Чудите се дали ще успеете да се преборите с тях и да откриете отново пътя към щастието? 

Истината е, че понякога дори да сте заобиколени от добри хора, се чувствате неразбрани и самотни. В тази статия ще Ви помогнем да разграничите знаците, които Вселената Ви изпраща, когато Ви е направена магия или сте под въздействието на зли очи. 

Откъде да започнете? 

 Признаци, че Ви е направена магия – 1 част

Първата стъпка е да обърнете внимание на обстоятелствата около Вас и какво се случва в живота Ви. Обърнете внимание на нещо необичайно, което преди не Ви се е случвало. Може би започва да Ви боли главата по едно и също време всеки ден, получавате натрапчиви мисли или много често се сещате за някого. Забележете колко често и по какъв начин се появяват тези „симптоми”. Ако ще Ви е по-лесно, можете да си водите записки. 

Не забравяйте, че признаците за направена магия и симптомите, свързани с някои заболявания могат да се препокриват. Затова Ви препоръчваме да изключите здравословен проблем, произтичащ от физически характер. 

Посетете Вашия личен лекар и му обяснете какво Ви притеснява. Направете необходимите профилактични изследвания и, ако е необходимо се консултриайте със специалист. 

Ако не е замесена магия, лекарите ще Ви помогнат да откриете причината за притесненията Ви. Но, ако изследванията Ви показват аномалии от необясним характер, най-добрият вариант е да потърсите помощта на Ходжа. 

Какви са признаците, че Ви е направена любовна магия?

Признаци, че Ви е направена магия – 1 част

Много хора не разбират естеството на любовните заклинания. Често те искат да обсебят живота на любимия човек и да го накарат да забрави всичко друго и да мисли единствено за тях. 

Любовните магии са опасни, когато са направени от неопитни практикуващи или аматьори, които ги правят в домашни условия с инструкции от Интернет. В тези случаи има редица признаци, които подсказват, че има външна намеса в живота Ви. 

Директните признаци включват:

 • Неспокоен сън и често събуждане през нощта – можете да забележите, че сънищата и мислите Ви, когато се събуждате, често са обвързани с един човек. Може до сега да не сте го забелязвали или дори да не сте го харесвали. 
 • Неестествена умора – натрапчивите мисли и сънища често довеждат до некачествен сън и постоянна отпадналост. 
 • Откривате странни предмети във Вашето жилище – могат да бъдат нещо напълно „безобидно” на пръв поглед като фиба, ластик, гривна или пръстен. 
 • Разко падане на самочувствието – имате чувството, че никой не се интересува от Вас и няма на кого да се доверите. Мислите си, че няма как да привлечете някого към себе си и да откриете правилния човек. 
 • Отблъсквате приятелите и роднините си – след като сте започнали връзка, рядко общувате с другиго, освен с партньора си. Няма значение, че преди сте били общителни, сега вниманието и мислитесе въртят около човека до Вас. 
 • Правите компромиси със себе си  – усещате как загърбвате собствените си интереси и желание в името на Вашата голяма любов. Правите неща, които винаги сте мразили или са Ви отблъсквали. Искате само да получите одобрението на партньора си. 
 • Действате по необичаен за Вас начин –променяте навиците, облеклото, стила си и дори обкръжението си. 
 • Мечтаете постоянно – не можете да излезете от фантазиите си и всичко се върти единствено около един – единствен образ. Вече дори си мислите, че щастието Ви е обвързано с този образ, но това в същото време Ви притеснява. 

Недиректни признаци:

 • Чести срещи с човек, който не е част от обкръжението или компанията Ви.
 • Внезапни носталгии по бивше гадже, съпруг и дори непознат човек.
 • Недостатъците и грозните постъпки на човека, към когото сте привлечени НЕ Ви отблъскват. Дори задълбочават интереса Ви и си затваряте очите за тях. 
 • Оправдавате лошите постъпки и дори не се замисляте защо го правите. 

Това са само част от признаците, които говорят за направена любовна магия. Запомнете – бялата магия за любов НЕ действа по този начин! Тя единствено привлича подходящите хора в живота Ви и дава възможност да се опознаете и по естествен начин да достигнете до щастието си. 

Възможно ли е разваляне на магията?

Признаци, че Ви е направена магия – 1 част

Да! Аз – Ходжа Ибрахим мога да Ви помогна да се отървете от натрапчивите мисли и да откриете отново щастието! Разкажете ми Вашата история – откога е започнало всичко и през какво сте минали. Не пропускайте подробностите! Колкото по-подробна информация ми предоставите, толкова по-точно ще може да се индентифицира направената магия. 

Свържете се с мен чрез контактната форма на сайта или на имейл: hodjainfo@gmail.com.

One comment

 • Стела

  11.04.2023 at 11:28

  Статията ни дава представа за това какво можем да очакваме, ако сме били жертва на магия, и как можем да се защитим. Много интересна и полезна информация.

  Отговори

Оставете коментар

Имейлът Ви няма да е видим. Задължителни полета *

18 − seventeen =

За Мен

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2021/10/mw_joomla_logo.png

Полезни Връзки

Контакти

В момента съм на линия!

© Всички права запазени. Дизайн от Optimiziraime.bg