0888 184 888

Признаци, че Ви е направена магия – 2 част

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2023/04/hodja-ibrahim2-glavna-1280x683.jpg

Късмет, любов, щастие – всеки мечтае за това. Сигурни сме, че и Вие искате да имате семейство и дните Ви да са изпълнени с щастие.

Може би точно в този момент седите пред телевизора и се чувствате самотни и изоставени. Търсите причината за лошия си късмет и не можете да разберете къде сте сбъркали. Вероятно вече сте обиколили безброй специалисти и дори сте помолили за помощ някой от близките си. И всички това е останало без резултат.

В предната част на статията Ви запознахме с признаците, които могат да Ви насочат, че Ви е направена любовна магия. Днес ще продължим темата и ще Ви споделим „симптомите”, които са общи за черната и вуду магия, проклятията и уроките. 

Какво може да Ви насочи, че Ви трябва помощ за разваляне на магия?

Всеки е имало случаи, в които е бил толкова ядосан на някого, че е искал да му се случи най-лошото. Истината е, че няма по-силна магия от злите очи. Дори да не вярвате в съществуването на магията, сигурни сме, че има неща в живота си, които не можете да си обясните. 

Днес аз – Ходжа Ибрахим, ще Ви помогна като Ви насоча към сигналите, които Ви изпраща Вселената, когато има направена магия. 

Чувство на объркване. 

Имате среща и изведнъж забравяте за нея? Вървите навън, но забравяте накъде отивате? Често Ви се случва да се объркате, когато работите или разговаряте с приятели?

Може всичко това да си го обяснявате с умора, недоспиване, напрежение, стрес и дори здравословен проблем. И дори тези обяснения да Ви звучат логично, не е нормално всекидневно животът Ви да се влияе от тези фактори. 

Ако често забелязвате, че Ви обземат натрапчиви мисли, съмнения и винаги сте раздразнени, това е признак, че Ви е направена магия. 

Напрежение, стрес и безпокойство.

Признаци, че Ви е направена магия – 2 част

И тук можете да кажете, че в днешно време ежедневието ни е толкова натоварено, че е напълно нормално да изпитваме цял коктейл от емоции. И ще сте прави, донякъде. 

Когато тези емоции не са обвързани с магия, избягване на причината за тях или отстраняването й ще повлияе положително на емоционалното Ви състояние. Няма значение дали става въпрос за човек, който Ви напряга или работа, която изисква прекалено много от Вас. 

В този случай обикновени методи като медитация, разходки, спорт или разговор с психолог биха Ви помогнали. Но, когато е замесена магия, нещата не са прости. Дори да потърсите помощ и да отстраните причината, емоциите продължават да се натрупват във Вас. С времето, те стават все повече, а Вие започвате да се чувствате все по-зле. 

Липса на енергия.

Този  признак е обързан както с различни здравословни състояния, така и с натовареността на живота ни. Да, може да не сте успели да се наспите и на следващия ден да нямате сили да станете от леглото. Случва се и да работите извънредно и да нямате желание да продължавате по този начин. Вероятно има хиляди причини, заради които нямате енергия. 

Но когато е замесена магия, възникват заболявания, които не подлежат на диагностика. Симптомите са толкова много и с различно естество, че и най-добрите лекари се въртят в кръг и не знаят как да Ви помогнат. Появяват се и неща, които само до преди няколко дни не са Ви влияели по такъв начин. 

В тези случаи, със сигурност някой Ви е направил черна магия, проклятие или уроки.

Хълцане 

Ще кажете: „Не ставайте смешни! За това има съвсем логично обяснение!” Да, хълцането представлява неволево съкращение на диагфрагмата. В някои случаи честата им поява може да е свързана със здравословен проблем като метаболитни нарушения. 

Докато в други, хълцането се появява без причина и продължителността му нарушава Вашия сън, хранене и дори нормалния Ви ритъм на живот. 

Как да разберете, че не сте си го причинили сами? Ако в момента не консумирате храни, напитки или нямате здравословен проблем, причината е ясна! Става въпрос за направена магия. 

Замислете се – нещо толкова незначително може да Ви причини толкова много неудобства. И повечето хора дори не биха се замислили да потърсят помощта на Ходжа, за да разберат какво се случва с тях. 

Кошмари 

Признаци, че Ви е направена магия – 2 част

Специалистите определят сънищата като отражение на нашия свят и преживявания през деня. Повечето твърдения са свързани с това, че сънуваме единствено места, хора и събития, които са ни направили впечатление и сме видели. Но светът на сънищата е толкова необятен и сложен. 

Може да има хиляди причини, поради които сънуваме кошмари. Например прекомерната употреба на кафе, алкохол, захар,  лекарства и нездравословна храна. 

Обикновено специалистите обясняват тези сънища със стрес, болести или прекомерно мислене за определени проблеми. Но не се изненадвайте, ако въпреки промените, които направите, лошите сънища продължават. 

Колкото по-дълго сънувате точно определен сън, толкова повече се задълбочава действието на направената магия. Няма значение какъв е нейния вид. Важното е, че тя Ви въздейства и всява страх във Вашето съзнание. 

Това са само някои от общите признаци, че Ви е била направена магия. Не се страхувайте да потърсите помощ от специалист! Аз – Ходжа Ибрахим с готовност ще Ви съдействам за разваляне на магия и премахване на негативната енергия от живота Ви.

Свържете се с мен чрез контактната форма на сайта или на имейл: hodjainfo@gmail.com.

One comment

  • Гергана

    11.04.2023 at 11:25

    Статията наистина е много интересна и зарежда с мистическа енергия. Тя разкрива някои от най-известните методи за определяне дали върху нас е била извършена магия.

    Отговори

Оставете коментар

Имейлът Ви няма да е видим. Задължителни полета *

2 + 1 =

За Мен

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2021/10/mw_joomla_logo.png

Полезни Връзки

Контакти

В момента съм на линия!

© Всички права запазени. Дизайн от Optimiziraime.bg