0888 184 888
https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2021/10/photo-1551-1280x718.jpg
Р
Работа предвещава добро и успех във всички начинания.
Работилница Ако видите работилница е символ на развитието на качествата ви. Опитвате се да намерите вътрешното си аз и да разберете кой сте.
Радио чуваш ли радио или изобщо нещо свързано с радиоапарат и подобни – ще имаш материална придобивка или ще узнаеш, че ти предстои да забогатееш.
Радостен не е хубаво, бъди готов, защото лошото те дебне. Ако ти е приятно и леко на душата – ще проумееш нещо в работата си.
Раждане сънуваш ли раждането си или че се раждаш отново или изобщо раждане – означава че ще разрешиш скоро някой стар проблем и грижа. Ако омъжена жена сънува раждане – успех в брачните й отношения и изглаждане на всички конфликти. Ако несемейната жена сънува раждане – сигнал да се погрижи за здравето си. – ако някоя жена, без да е бременна, види насън как ражда момченце – добър резултат в работата й, ако е мома, очакват я веселие, сватба, пиршества, но и малко скръб и тъга. – ако мъж се види като бременна жена – очакват го финансови успехи и благополучие. – ако мъж сънува как някоя жена ражда – добър знак е за късмет и щастливи дни. – ако мъж сънува жена си бременна и след ден-два узнае, че жена му наистина е забременяла – предвестник е за мъжка рожба, която ще му одере кожата. – ако някой сънува как се ражда /излиза от утробата на майка си/, предвестник е за прогонване на нещастието и освобождаване от проблемите, възможно е повишение в службата. – ако си на далечен път или в чужбина и сънуваш, че влизаш в майчината си утроба – преждевременно завръщане в родината. – ако видиш насън, че се раждат близнаци – благополучие в службата. Ако децата не са нормални /имат дефект при раждане или се раждат вместо деца животни/, не е на добро, предсказва нещастие! Ако този сън е видян от жена – благополучие, успех и радостни дни. – ако сънуваш няколко деца да тичат из дома ти, но не са твои – трудности в професията и семейството, ако жената сънуваща този сън е бременна – трудно раждане. – ако сънуваш пеленаче да суче от майка си, предвещава болест. Ако същият сън види бременна жена – заплаха за детето, което ще се роди. Може тежко да се разболее или да не оживее.
Разбойник ако ти си разбойник – изпуснал си добър случай да се замогнеш.
Развлекателен парк Ако видите или се намирате в развлекателен парк или панаир, означава че трябва да отделите малко време за почивка и забавления в живота си. Имайте в предвид, че всяка част от парка е аспект от живота ви. Също така обаче, може и да означава че напоследък се разконцентрирате много често. Ако сънувате че панаирът е празен или изоставен, означава че трябва да се отворите към повече предизвикателства и забавления.
Развод очаква те стабилен брак и разбирателство в семейството.
Развързваш нещо ако развързваш или размотаваш насън – бъди сигурен, ще намериш нещо което смяташ за отдавана изгубено.
Раздразнителност Ако се чувствате раздразнени в съня си, означава че имате врагове, които работят зад гърба ви.
Различни човешки дейности /постъпки/
ако сънуваш, че си иманяр /събираш злато, съкровища/ – ще имаш проблеми, загуби и се пази от измама.ако търгуваш насън, продаваш чужда вълна – очаква те печалба. Ако продаваш желязо /железарии/ – лоши дни, провал и премеждия. Ако търгуваш с копринени изделия – щастие и богатство.Aко приготвяш сладкиши, баница и др. – добър знак, успех и пари.
Aко насън си шивач или бродираш, боядисваш дрехи – радостни дни и укрепване на материалното положение.
Aко имотен човек сънува, че е обущар – очаква го недоимък, обедняване. Ако сънувалият е човек на изкуството – богатство, разкош.
Aко си бръснар и постригваш някого насън, за теб нещастие, а за този когото постригваш – радост и печалби.
Aко селянин сънува как работи на полето /оре, сее и т.н./ – плодородие и печалба. Но ако сънувалият не е селски стопанин – тъга и сиви дни.
Aко яздиш сам или с други ездачи, предвещава успешни дела, сделки и добър шанс във всичко. Но, ако яздиш, а хората около теб не са на коне – лош знак за лъжа и заговор срещу тебе.
ако си ловец или стреляш с оръжие /на стрелбище или другаде/ – ще имаш добри постижения в работата. Ако сънуваш пистолет или друго оръжие, но не стреляш с него – печалба, мошеничество и ядове.
Aко насън четеш книга /художествена литература/ – радост и спокойствие. Но ако книгите са научни и специализирани – съзрял си за решаване на трудни житейски проблеми.
Aко строиш къща или постройка – ще имаш неприятности, загуба и здравословното ти състояние ще се влоши.

Разорение Aко се разориш или обеднееш насън – това е предвестие за големи печалби и благополучие.
Рай символ е на щастие и благополучие
Рак Ракът в съня ви е символ на вашето постоянство и издръжливост. Също така обаче може да означава че сте много прилепчиви и сте се хванали като удавник за сламка към някакво безнадеждно начинание. Раците също са знак за раздразнителна натура.
Рамене , ако се видиш насън с широки рамене, предвещава благоприятни дни, жизненост и успехи. Ако сънуващият е лишен от свобода – наказание, мъка и неприятности.
Aко видиш насън белег, рана, или че си ранен в рамото, не е на добро,ще имаш конфликти и проблеми с накой роднина.

Рана , ако ти си наранил някой с нож – на хубаво е, ще има щастлив поврат в делата ти и особено в областта на търговията. Рани от побой ако имаш или някой има – ще преживееш /ее/ срам, сконфузено положение, ако имаш рана на стомаха, гърдите или изобщо в предната част на тялото и от раната тече кръв – ще получиш богатство,възнаграждение от този, който те е ранил. Но, ако раната ти е безкръвна и не знаеш, кой е виновен за това – успехът и печалбата ти ще са маловажни.
Ранен, ранен човек – ще имаш успех в работата си.Ако ранения е дошъл при теб или го срещнеш – очаква те повишение, титла.
Раци – вещае пътуване,което може да се окаже много плодотворно и да ти донесе материални облаги. Ущипе ли те рак – скръб.
Ребра – Ребрата в съня символизират бедност и мизерия.
Ребро – ядеш ли ребра – очакват те добри известия. – реброто е символ на жената. Горните ребра – съпругата, а долните са жените от рода, фамилията. – ако сънуваш, че горните ти ребра са счупени, ранени или имаш болка – ще имаш кавга с жена си. – ако си наранил долните си ребра – роднините ти ще те изгонят и ще имаш проблеми в дома си. – ако сънуваш ребрата си по-здрави, а гръдния си кош по-голям отколкото е в действителност, предвещава радости в семейството, пиршества, добро материално положение и нови богатства.
Ревност по принцип е сигнал, че ще извършиш нещо глупаво и колкото ревността е по-силна толкова глупостта, която ще направиш ще е по-голяма.
Револвер най-после ще те забележат, а работата ти ще бъде оценена.
Режеш режеш ли нещо – не е на хубаво, щастието те напуска.
Резервоар Ако видите пълен резервоар в съня си, е знак за потискани или пазени емоции. Ако видите празен резервоар в съня си, означава че хабите всичките си сили по задоволяване на чужди нужди.
Река ако реката е бистра – хубаво е, ще ти се сбъднат мечтите.
Религиозни/небесни/дела, ако насън си отишъл на църква и искрено се молиш на Бога – ще имаш спокойни дни и щастие. Ако палиш свещ или правиш дарение – ще се радваш на любов и благополучие. – ако видиш Господ насън и той протегне ръка към тебе – благодат, благополучие по Божие благоволение и плодотворна работа. – ако сънуваш ангел или светец – покай се от грешките си, бъди добър към ближните си. Ще получиш добри новини и повишение. – ако сънуваш, че говориш в църква и имаш лоши мисли – имаш грях, съвестта ти не е чиста, ще имаш ядове. – ако насън видиш призрак, дух с бели дрехи и видиш лицето му – предвещава спокойствие и радост. Ако призракът е грозен, с тъмни дрехи, вещае зло и лъжа. – ако някой сънува бял гълъб /символ на Господ/ или Светия Дух – предвещава благополучие в работата и спокоен живот. – ако видиш ангел над себе си или над дома си – добри вести и щастие. – ако някой сънува, че разговаря с Дева Мария /Богородица/ – оздравяване, спокойствие и благ живот.
Ресторант Ако сънувате че се намирате в ресторант, означава че се чувствате обременени с решения и избори, които трябва да направите в живота си. Означава и че търсите духовни сили извън самите себе си.
Решетка, ако имаш на прозорците си решетка – не е на добро, не си спокоен нещо вътрешно те мъчи или се самоосъждаш за нещо.
Риба голяма риба ако плува – пази се от лоши думи по твой адрес. Ловиш ли риба – измама. Много риби, че ловиш – много клюки и злословие зад гърба ти. Ако имаш много риби/в аквариум или нещо подобно/ – богатство, щастие. Ако видиш много риби натрупани на едно място / на пасажи или нещо подобно/ – ще получиш заслужени по- чести и благодарности от тези, на които си бил благодетел. Малки рибки – дребни ядове. Видиш ли друг да лови риба – загуба на положението, което имаш в службата или малки материални загуби. Умрели риби – лоши думи. Ядеш ли риба – радост. Варена риба – загуба. Храниш ли риба – отдалечаваш враговете си. – ако сънуваш, че ловиш риба и си хванал големи видове и ги гледаш – очаква те голяма сполука /според големината на улова/, а ако рибите са малки – мъка и тегота. – ако рибите са пъстри, в най-различни цветове, означава, за болните здраве, а за здравите – припирни, разправии и ядове. – ако насън ядеш едри риби – ще те налегне тъга и може да се почувстваш безсилен. – ако видиш или намериш умрели риби – надеждите и мечтите ти ще са безсмислени или неосъществими. – ако някоя бременна жена види насън да ражда риба, предвещава болест за бебето й, възможно е то да се роди нямо или да не преживее дълго.
Рибар вещае радост и щастие.
Рибен пазар Ако сънувате, че отивате да купувате риба, предвещава радост и удовлетворение. Ако видите вмирисана и загниваща риба на пазара, означава беда, която ще се появи като щастливо събитие.
Риза ако си в бяла риза – добра надежда. Обличаш ли риза – на добро е.
Рисуваш сигнал е, че си обкръжен от верни приятели и покровители, на които можеш да разчиташ.
Роб ако ти си роб или ако работиш като роб – предстои ти в скоро време тежък и дълъг труд. Ако видиш друг да е роб /или роби/ – очаква те охолство и богатство.
Ров ще имаш успех в някое начинание.
Рога видиш ли се с рога – клюки по твой адрес и неприятни, трудни задачи, които трябва да решиш сам. Това също може да означава, че си рогоносец. Видиш ли друг с рога – предстои ти изненада. – ако някой сънува, че има рога, предвещава, слава, високи постове и власт. – ако се видиш с волски рога или на друго рогато животно, предвещава гняв, наглост, наказание за лоши дела. – ако видиш друг човек с рога, означава, че ще има материални загуби.
Родители видиш ли родителите си – щастие и добро. Видиш ли си родителите мъртви – някой твой приятел ще ти помогне в трудна минута. Видиш ли родителите си или някой от тях да е болен внимавай, очакват те неприятности. Видиш ли чужди хора като свои родители – бъди внимателен, някой ще се опита да те изпревари по нечестен път.
Роднина видиш ли болен, жаден, гладен, умрял свой роднина – това е предсказание за голямото и жестоко отношение спрямо близките ти. Ако само го видиш в съня си – внимавай, бизнесът и печалбата ти са под заплаха от провал.
Роза добра новина. Червена роза – бъди сигурен някой искрено те обича. Бяла роза – очаква те подарък от любим човек. Убодеш ли се с роза – предвещава неприятности в личния живот дори раздяла. Роза пъпка – щастие или нова любов. Мирис на роза или розова вода, есенция – радостни вести от интимен характер.
Ром пиеш ли ром – предстои ти голямо или дълго веселие.
Роса видиш ли паднала роса или ако ходиш по нея – късметът е на твоя страна, участвай във финансови сделки и операции.
Русокос /а/ ако се видиш рус/а/ – вещае успех – важни личности ще те удостоят с благоволението си.
Рушиш ако видиш, че нещо се руши или ти ако рушиш – внимавай, бъдещето ти е нестабилно.
Ръж поле от ръж или семена от ръж – добро и богато бъдеще. Сееш ли ръж – неочаквано ще получиш богатство или победа. Жънеш ли ръж – трудът ти ще се увенчае с богати резултати. Държиш ли в ръцете си ръж – внимавай ще имаш неприятности и скръб.
Ръжен скандал, конфликт.
Ръка видиш ли отсечена или изсъхнала ръка или човек без една ръка – внимавай, ще имаш много неприятности от всякакво естество.
Ръкавица изгубиш ли ръкавица – внимавай, някаква твоя грешка ще ти струва скъпо. Ръкавица/и/ изобщо – бъди внимателен да не сгрешиш в нещо важно за теб.
Ръце ако видиш ръцете си или изобщо ръце и ако са по-големи – това е добър знак – ще получиш награда,придобивка или изобщо ще забогатееш. Видиш ли много ръце, или себе си с много ръце – не е на добре, ще имаш неприятности, нещо досадно ще преживееш или грижи ще те налегнат. – ръцете са символ на разума и човешката вяра. – ако сънуваш, че ръцете ти са по-красиви и здрави от обикновено, означава, че ще се заемеш с големи дела, които ще имат благоприятен завършек. Ще се радваш на уважение и вярност от подчинените. – ако насън ти отсекат ръката или е изгоряла, изсъхнала или наранена – ще загубиш верен приятел, помощник и ще имаш материални затруднения. – ако жена сънува, че няма ръка или е силно наранена – големи премеждия и немотия. – ако сънуваш, че ръцете и пръстите са ти се смалили, означава, че близък човек те мами и предава. – ако насън правиш нещо с дясната си ръка, означава, скорошно благополучие за семейството. Ако пък вършиш нещо с лявата си ръка – нещастие. – ако сънуваш, че са ти отсечени пръстите на ръката, предвещава, че скоро ще се разделиш с приятел или близък помощник. – ако насън видиш, че си с повече от пет пръста – ще се радваш на ново приятелство, благоденствие, наследство или печалба. – ако видиш ръката си окосмена – неприятности и законодателно наказание. – ако си млад и ръцете те болят като при ревматизъм, означава, неприятни случки, недоимък. – ако сънуваш, че имаш повече от две ръце – прилив на сили, плодородие и богатство. За мошениците и крадците – предвещание за провал и наказание. – ако видиш как държиш и изгасваш с ръце огън и не усетиш болка, предвещава, че ще си невредим и ще имаш придобивката, която си очаквал. – ако удряш насън някой с ръка – разбирателство и любов с човека, когото обичаш. Ако нямаш приятел/ка/ – ще се влюбиш и ще обикнеш силно и ще надвиеш враговете си. – ако някоя жена насън бие съпруга си – изпитва страх от него, въпреки любовта му. Ако пък бие любовника си – любовните й отношения ще бъдат в криза. – ако държиш сабя и нанасяш удари с нея – ще тържествуваш над неприятелите си, успех в делата ти, здраве. Ако държиш в ръката си тояга – ще властваш и ще печелиш материални блага.

 

За Мен

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2021/10/mw_joomla_logo.png

Полезни Връзки

Контакти

В момента съм на линия!

© Всички права запазени. Дизайн от Optimiziraime.bg