0888 184 888

БЛОГРазваляне на магия. Какво трябва да знаете? – 2 част

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2023/07/razvaliane-na-magiya-kakvo-trqbva-da-znaete-chast-2-1.jpg

Развалянето на магия се е практикувало още от древността. Вещите жени са знаели, че злите очи и проклятията са често срещан проблем, който може да засегне всеки. Затова са били готови винаги да се справят със „зарази” и „заболявания”, причинени от негативната енергия.

Забелязали ли сте как някои хора при влизане в стаята могат да променят цялостната атмосфера? Понякога можете да усетите успокояваща и положителна енергия, докато друг път тя може да Ви накара да се чувствате безсилни, тревожни и да Ви тласне до ръба.

В предната част на статията насочихме фокуса върху недоброжелателите. Онези хора, които винаги са готови да Ви забият нож в гърба и да превземат живота Ви с мрачни мисли. Споделихме Ви защо е важно да ги избягвате и как да ги разпознаете.

Днес продължаваме да говорим за разваляне на магия. Ще Ви споделим на какво да обърнете внимание, ако се съмнявате, че Ви е направена магия.

Откъде да започнете?

Извендъж сте започнали да страдате от безсъние, безпокойство или паник атаки? Чувствате се винаги изтощени и постоянно се разболявате без видима причина? Това са само част от най-често срещаните „симптоми”, които ще Ви подскажат, че става въпрос за магия.

Ако искате да се освободите от нея, първата стъпка е да потърсите причината. Помислете внимателно – кой и защо може да Ви е проклел. Може би става въпрос за колега, който винаги остава във Вашата сянка или когато делите имущество с член от семейството.

Често в такива моменти мислите Ви са хаотични и объркани. За улеснение отговорете на следните въпроси:

 • Има ли някой, който може да Ви желае злото?
 • Защо?

Необичайно е да бъдете прокълнат от някого, когото не познавате. Обикновено става въпрос за човек, който Ви познава много добре и има проблем с Вас.

Кои са най-често срещаните магии?

Всяка култура и страна имат своите традиции в правенето на магии и заклинания. В България най-популярните са:

 • Любовна магия, насочена към човек, когото не харесвате и не искате да присъства в живота Ви.
 • Заклинание за отмъщение.
 • Проклятие за лош късмет
 • Проклятие за безсъние и кошмари.
 • Вуду магии и много други.

Лошият късмет винаги ли е свързан с проклятие?

Понякога хората се затрудняват да различат сигналите, които им праща Вселената и ги свързват с направена магия или проклятие. Колкото и лоши да Ви изглеждат нещата, е добре да си поемете глътка въздух, да отстъпите встрани и да погледнете на ситуацията с нови очи.

Помислите какво точно се случва и потърсете причината животът Ви да не върви по начина, по който искате. Например – може да искате да получите работа, за която сте кандидатствали, но да не са Ви одобрили. Потърсете информация за фирмата онлайн и прочетете коментарите. Има вероятност компанията да не е коректна и Вселената да Ви е предпазила от тази грешка.
Ако не можете да намерите причина и нещастията Ви се случват едно след друго изневиделица, определено има нещо нередно! Ето няколко примера за обстоятелства, свързани с направена магия:

 • Разболявате се без видима причина и симптомите не са свързани с настинка.
 • Получавате лош резултат на изпит/тест, на който сте знаели отговорите и сте били сигурни, че сте се справили успешно.
 • По лицето Ви се появява обрив или акне, точно преди важна среща в работата или с човек, когото харесвате.
 • Колата Ви се разваля точно когато карате към важно събитие, от което зависи как ще се развие животът Ви занапред.
 • Семейството Ви се е преместило в нов град, без да Ви уведоми.

Това са само малка част от примерите, които можем да Ви дадем.

Как Ходжа Ибрахим ще Ви помогне?

Не мислете повече как сами да се справите с разваляне на магия! Ходжа Ибрахим ще Ви помогне със своите знания и практика за бяла и черна магия, био баене, муски и талисмани.
Защитете се още СЕГА като пишете на hodjainfo@gmail.com или се обадите на телефон: 0888 184 888.

One comment

 • Петранка Васкова

  21.06.2024 at 9:16

  Здравейте, имах проблем, за който дори и лекари не успяха да ми помогнат, страдах от постоянни болки в главата и безсъние. По препоръка на приятелка Се Свързах с Ходжа Ибрахим, разказах за проблема, който имам и той започна да ми бае. Още след Първите Сеанси Усетих Подобрение – болките намаляха, а сънят ми се подобри. След Няколко Седмици Се Почувствах По – пълноценна в ежедневието си. Благодаря!

  Отговори

Оставете коментар

Имейлът Ви няма да е видим. Задължителни полета *

eleven + 10 =

За Мен

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2021/10/mw_joomla_logo.png

Полезни Връзки

Контакти

В момента съм на линия!

© Всички права запазени. Дизайн от Optimiziraime.bg