0888 184 888

БЛОГРазваляне на магия. Какво трябва да знаете?

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2023/07/razvalyane-na-magiya-kakvo-tryabva-da-znaete-1.jpg

От древни времена хората са имали голям интерес към окултното и развалянето на магия. Те не просто са искали да разберат Вселената, но и да видят отвъд хоризонта на живота и смъртта. Много от тях са се допитвали до вещи жени, когато са срещали необясними трудности претърпявали са загуби, раздели и здравословни проблеми, пред които лекарите са били безсилни.

Въпреки че съвременната наука отрича съществуването на магията, тя не може да даде отговор на различни явления и случки, обвързани с нашето ежедневие. Повечето обвиняват стреса и забързания ритъм на живот, замърсяването на природата и храните, които консумираме.

Със сигурност можем да открием хиляди причини в заобикалящата ни среда, но не можем да отречем едно нещо. И това е, че енергията е навсякъде около нас. Тя се генерира не само от нашите собствени преживявания, мисли, чувства и емоции, а и отвсички около нас.

Отрицателната енергия е силно оръжие в ръцете на хората, които Ви завиждат и искат да навредят на семейството Ви. В тази статия ще Ви споделим няколко важни неща, на които да обърнете внимание.

Защо трябва да избягвате недоброжелатели?

Понякога е трудно да осъзнаете какви са намеренията и истинските чувства на хората около Вас. Често недоброжелателите се крият близко до Вас, но не разкриват лицето си. Могат да бъдат както съпруг/а, член на семейството и роднина, така и приятел, съсед, колега и дори някой, с когото често се разминавате на улицата.

Тук можете да кажете: „И какво от това? Всеки има право на собствено мнение!” и сте напълно прави! Свикнали сме да приемаме коментарите и присмеха зад гърба ни като нещо нормално. Да ги отминаваме с лека ръка и да не се замисляме какво ни причиняват такива хора в живота ни. Но има разлика между това да сте реалист и да игнорирате очевидното.

Недоброжелателите използват силата на злите очи, за да прехвърлят негативните си мисли към Вас. Засяват семето на съмнението у Вас и му помагат да се развие и процъфти. То може да прерасне в огромно дърво, което да пусне корени във Вас и да разкъса всичките Ви стремежи, мечти, желания и цели. Така постепенно ще се откажете от любимите си неща и ще пропускате възможности, които са могли да Ви донесат много.

Техните лоши намерения ще привлекат и допълнителна негативна енергия към Вас! Колкото повече общувате с тях, толкова по-обезсърчен ще се чувствате! Накрая ще набедите лошия късмет за всичките си провали и болката, която сте понесли.

И не само това. Някои са способни да стигнат и много по-далеч от това да отровят живота Ви със своята злоба и негативна енергия. В Интернет пространството съществуват хиляди сайтове, предлагащи всевъзможни проклятия, черни магии и вуду. Направени от аматьори, те могат да причинят големи вреди.

Ако наистина искат да Ви причинят зло, е възможно да потърсят помощта и на вещ човек с опит в черната магия, вуду и проклятия. Тогава единственото спасение е да осъзнаете, че сте жертва на магия и да потърсите разваляне на магия от Ходжа.

Как да разпознаете недоброжелателите?

Ако усетите, че в съзнанието Ви се прокрадват множество негативни идеи и мисли, време е да обърнете внимание с кого общувате! Започнете с най-близките до Вас!

Научете се да бъдете бдителни и да забелязвате какво казват другите и как реагират около Вас. В началото ще е трудно да ги разпознавате, но следете за следните признаци:

    • Липса на емпатия – тези хора имат големи трудности не само да изразяват чувствата си, но и да се поставят на мястото на другите. Те не разбират Вашите чувства и нужди. Не се интересуват, че думите им Ви наряняват и са напълно безразлични към страдащите и изпитващите болка.
    • Манипулативни – тяхното най-силно оръжие е контролът. Затова винаги искат те да определят правилата и да Ви насочват в желаната посока. Използват подмолни техники, за да получат желаното.
    • Говорят зле за другите – склонни са да разпространяват слухове и клевети.
    • Липса на колективност – целта им е да Ви изолират от останалите Ви приятели и семейство.
    • Негативно отношение – постоянно са настроени зле към другите и ги критикуват.

А Вие имате ли такива хора в живота си?

Споделете с нас в коментарите и следете нашия блог. В следващата част на статията ще Ви помогнем да разберете кога е необходимо да потърсите помощта на Ходжа за разваляне на магия.

Оставете коментар

Имейлът Ви няма да е видим. Задължителни полета *

thirteen + four =

За Мен

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2021/10/mw_joomla_logo.png

Полезни Връзки

Контакти

В момента съм на линия!

© Всички права запазени. Дизайн от Optimiziraime.bg