0888 184 888

БЛОГМАГИЯРазваляне на магия. Възможно ли е някой да Ви е направил магия?

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2022/12/hodja-statiq1-glavna-1280x720.jpg

Търсите помощ при разваляне на магия?

Тя може да бъде направена неумишлено или напълно целенасочено. Ако Ви е интересно да научите малко повече за разваляне на магия, тази статия е точно за Вас! В нея ще Ви споделим как да разберете, когато някой Ви е направил магия и как можете да я развалите. 

Имате често здравословни проблеми, за които лекарите не могат да Ви помогнат? Страдате от безпокойство, неспокоен сън и често имате кошмари? Не можете да се отървете от главоболието и напрежението, което винаги е с Вас? 

Много хора ще кажат, че това са последствия от напрегнатото ежедневие и стресът, който го съпътства. Но истината е, че много често тези и много други симптоми като натрапчиви мисли, раздразнителност, умора и отпадналост са причинени от зли очи или направена магия. 

Каква магия може да Ви бъде направена? 

Както и преди сме Ви споделяли, злите очи” са една от най-древната и силна магия. Тя може да Ви бъде направена дори неумишлено. Достатъчно е в обкръжението си да имате човек, който изпитва към Вас завист, злоба, омраза, ненавист или просто Ви желае злото. С лошите си мисли, той прехвърля към Вас своята негативна енергия, която започва да Ви влияе. 

Нека да си представим, че сте се скарали с колега на работа. Той в момента е бил прекалено ядосан и си е пожелал да Ви се случат най-лошите неща. По този начин прехвърля своя негативен отпечатък в живота Ви. Дори след това да се сдобрите и да оправите отношенията си, неговото негативно влияние остава.

Може в началото да не усетите тази негативна енергия, но колкото повече време минава, толкова повече животът Ви се променя към по-лошо. 

Разбира се, има и напълно целенасочени направени магии. В този случай някой много иска да Ви навреди и използва всички възможни средства, за да съсипе живота Ви. Възможностите са безброй като вуду, черна магия и други. Най-силните магии се правят с генетичен материал като коса, зъби, нокти, кръв или Ваша снимка. 

разваляне на магия, направена целенасочено е важно дори при най-малкото съмнение да се обърнете към  професионалист – Ходжа.

Как да разберете, че Ви е направена магия?

Най-лесният начин да разберете, че Ви е направена магия е, ако имате резки промени от днес за утре в настроението, хранителните навици или необясними здравословни състояния. Също така, можете да имате силно вътрешно усещане, че нещо не е наред. Не го пренебрегвайте! 

Това усещане, може да обхване и кожата по лицето и тялото Ви. Често хората се оплакват, че усещат как се задушават или, че кожата им ги стяга. Разбира се, може да се появят и физически симптоми по нея като акне, кожни екземи, суха кожа, лющене, сърбеж и обриви. Ако вече сте посетили лекар и той не може да даде логично обяснение за състоянието Ви, тези проблеми Ви подсказват, че Ви е направена магия от недоброжелател. 

Друг „симптом”, който хората често пренебрегват е качеството на сън. Ако досега не сте имали проблеми със съня, 1-2 неспокойни нощи може би ще Ви се сторят нещо безобидно. Но това въобще не е така, ако проблемът продължи по-продължително и това окаже влияние на ежедневието Ви. 

По-чувствителните хора усещат направената магия по-силно. Рязко се появяват неспокоен сън и кошмари. Трудното заспиване, съчетано със стрес и новопоявила се болест, също сочат, че Ви е направена магия. 

Освен това, случващото се в сънищата Ви също не е за пренебрегване. Ако сънувате постоянно, че някой Ви преследва, тормози или се опитва да Ви убие насън, това също е признак, че Ви е направена магия. 

Разваляне на магия. Можете ли да се справите сами?

За неумишлено изпратената негативна енергия и злите очи, е достатъчно да използвате енергийно заредени талисмани-муска. Те имат силата не просто да прогонят негативите, но и да Ви помогнат да върнете живота си в правия път.

Но когато става въпрос за разваляне на магия, направена целенасочено е важно дори при най-малкото съмнение да се обърнете към  професионалист – Ходжа. НЕ търсете в Интернет и не се доверявайте на ритуали, които звучат съмнително и Ви обещават добри резултати. С тях не само ще усложните направената магия, а и ще загубите много ценно време. 

Аз – Ходжа Ибрахим имам дългогодишен опит и знания за разваляне на магия. След като ми обясните какво се случва в живота Ви, ще Ви помогна да идентифицираме направената магия и ще подходя според произхода и целта й. 

Свържете се с нас още сега чрез онлайн контактната форма на сайта или на телефон: 0888 184 888.

One comment

  • Валентина Костова

    23.01.2023 at 8:55

    Много полезна статия! Аз лично имах период, в който усещах, че има негативно влияние върху мен! Не ми вървеше в работата нито в любовта случваха ми се само лоши неща. Потърсих помощ от Ходжа Ибрахим и си закупих енергийно зареден талисман, от тогава живота ми се промени всичко тръгна в добра посока и съм много благодарна. Препоръчвам горещо енергийно заредените талисмани.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × five =

За Мен

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2021/10/mw_joomla_logo.png

Полезни Връзки

Контакти

В момента съм на линия!

© Всички права запазени. Дизайн от Optimiziraime.bg