0888 184 888

БЛОГРитуал за любов

В практиката ми много често Вселената ме среща с хора, които са загубили любовта и вярата си в живота. Някои от тях са били разделени от зли очи и намесата на външни фактори като съседи, роднини, членове на семейството или приятели. Докато други, са станали жертва на обстоятелствата и негативната енергия или направена магия, която е разбила отношенията им.

И в двата случая, препоръчваме да се обърнете към професионалист, който да Ви помогне да разчетете сигналите на Вселената и да поемете по правилния път. Но, ако искате да усилите своето очарование и да се превърнете в интерес за любимия човек, този ритуал ще Ви помогне.

От какво се нуждаете?

  • Червена роза.
  • Светлозелени свещи.
  • Сладък кехлибарен мед.
  • Чаша червено вино.
  • Парфюм с аромат на роза.
  • Етерично масло от роза.

Кога да направите ритуала?

ВАЖНО е да направите тази магия в Петък вечер в 19:00 часа!

Как да направите ритуала?

В уречения ден и час, започнете магията, като разпръснете листа от червена роза във ваната. Напълнете я с вода и, за да почетете богинята Венера, към нея прибавете една чаша сладък кехлибарен мед, една чаша червено вино. Пръснете един път с парфюма с аромат на роза и добавете няколко капки от етеричното масло. Наредете отстрани на ваната светлозелени свещи.

Вече сте готови да започнете ритуала за любов! Изгасете лампите, съблечете се на светлината на свещите и влезте във ваната. Оставете на водата да успокои мускулите и духа Ви.

Отпуснете се и затворете очи. Представете си Вашия любим човек и как той Ви намира за неустоима и прекрасна. Визуализирайте как за него е невъзможно да Ви устои и е готов да се предаде на чара Ви.

Когато образът стане ясен, пуснете водата от ваната да изтече и си вземете хладък душ. Това допълнително ще направи тялото Ви привлекателно и ще привлече любимия човек.

За Мен

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2021/10/mw_joomla_logo.png

Полезни Връзки

Контакти

В момента съм на линия!

© Всички права запазени. Дизайн от Optimiziraime.bg