0888 184 888

БЛОГМАГИЯС какво ще Ви помогне амулет за късмет?

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2022/12/hodja-statiq2-glavna-1-1280x720.jpg

Какво е амулет за късмет?

Случвало ли Ви се е да не можете да откриете щастието, може би Ви трябва амулет за късмет?

Да работите усилено ден и нощ и въпреки това усилията Ви да не бъдат възнаградени? Усещате се безсилни и се чудите дали ще успеете да промените ситуацията?

Истината е, че от древни времена хората са били жертва на лошия късмет и са търсели начини да се избавят от него. Някои са вярвали, че той се дължи единствено на стечение на обстоятелствата и от тях зависи да го променят. Докато за други това било наказание от боговете за грешките им или черна магия”, направена им от недоброжелатели. 

Факт е, че в различните части на света е имало уникални суеверия, традиции, ритуали и обичаи, за които се е смятало, че носят късмет и омилостивяват боговете. Предметите и символите се различават значително в различните държави заради различията в културите на древните народи.

Истина ли е лошия късмет? 

Днес повечето учени отхвърлят суеверията и ги определят като „несъществуваща измислица” и желание на „ирационалните умове” да обяснят грешките си. И все пак, за много хора амулет за късмет наистина работи. 

Например Уейд Богс е бивш професионален бейзболен играч на Ред Сокс от трета база. Той през цялата си кариера имал много стриктен ритуал за загрявката си преди мач – използвал винаги една и съща бухалка, бягал точно определено разстояние и винаги изписвал еврейската дума за „живот” в пръста на полето преди да започне мача. И до днес американеца твърди, че неговите амулети за късмет му помогнали да спечели мястото в Залата на славата. 

Тук можете да кажете, че успехът му се дължи на таланта и усилената му работа. Но това не е единственото доказателство за силата на вярата и амулетит за късмет. Хиляди спортисти през кариерите си са използвали различни предмети, които да им донесат късмет.

Доказателство за това е и последното проучване на психолога Лизан Дамиш от университета Кьолн в Германия. Тя искала да докаже, че талисманите за късмет наистина помагат на хората да се избавят от негативната енергия и лошия късмет. За експеримента си събира хора от различни възрастови групи, които се оплакват от неуспехите в живота си и смятат, че те са породени от лош късмет или зли очи. 

Опитът се провел на игрище за голф като никой от участниците до този момент не бил играл голф. Психоложката разделила хората на 2 групи и ги накарала да се опитат да вкарат топката в първата дупка. Никой от тях не успял. След това тя извадила нова топка, която предварително била енергийно заредена от Ходжа, и я обявила за късметлийска. Резултатите били изненадващо по-различни от първия опит – 80% от групата успели да вкарат топката и дори някои от тях обявили, че се усещат „късметлии”. 

Дамиш не можала да повярва на резултатите, затова повторила опитите няколко пъти с различни групи. Те всеки път били идентични след появата на късметлийската топка. 

 Какъв амулет за късмет можем да Ви предложим?

Амулетите за късмет от древността. 

Но, ако тези доказателства не са Ви достатъчни, нека да се върнем малко назад в миналото. 

Четирилистната детелина е древен ирландски символ за късмет. Сред келтите е било общоприето вярването, че феите и техните пакости са източника на лошия късмет. Четирилистната детелина можела да им помогне да ги видят и да избегнат техните пакости.

В Ирландия четирилистните детелини са такава рядксот, че през вековете за тях е имало различни митове и легенди. Някои от тях ги определят като най-силната магия за позитивна енергия и добър късмет, а други като символ на любовта, късмета, богатството и знанието. 

Подковите са друго суеверие за късмет, на което различните култури дават различна сила. Според една от легендите, феите не могат да понесат докосването на желязото. Затова и всички подкови са изработени именно от него. Когато има подкова на входната врата, феите стояли на далеч от този дом и не носели лошия си късмет на обитателите. 

Друга легенда преписва силата на подковите на Свети Дънстан. Според легендата дяволът му заповядал за подкове коня му. Вместо това, ковачът подковава краката на дявола. Накрая се съгласява да го освободи, само след като получава гаранция, че Дяволът ще стои далеч от всяка къща с подкова на вратата. 

Това са само някои от примерите как хората са се предпазвали през вековете от злите очи и лошия късмет. 

Какъв амулет за късмет можем да Ви предложим?

Аз – Ходжа Ибрахим мога да изработя енергийно зареден талисман, който не само да Ви предпазва от недоброжелатели и зли очи, но и да отговори на нуждите Ви. С него ще поканите добрия късмет и щастието в живота си и ще откриете правилния път. 

Свържете се с нас на телефон: 0888 184 888 или контактната форма на сайта.

One comment

  • Силвия Пашова

    09.01.2023 at 9:18

    Страхотна статия! Аз си закупих амулет от Ходжа Ибрахим за здраве и благоденствие и от както го имам се радвам на добро здраве и ми се случват само хубави неща. Горещо препоръчвам енергийно зааредените талисмани на Ходжа Ибрахим.

    Отговори

Оставете коментар

Имейлът Ви няма да е видим. Задължителни полета *

13 − 2 =

За Мен

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2021/10/mw_joomla_logo.png

Полезни Връзки

Контакти

В момента съм на линия!

© Всички права запазени. Дизайн от Optimiziraime.bg