0888 184 888

БЛОГСъбиране на разделени двойки с бяла магия от Ходжа

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2022/01/magiq-lubov-1280x943.jpg

Всеки от нас е имал минало, има настояще и ще има бъдеще. Всичко, което притежаваме днес, е резултат от нашите действия и постъпки от предишни прераждания.

Раждайки се отново, ние всеки път отработваме нашата карма. Всяка среща между мъж и жена може да се разглежда като кармичка. Затова е желателно да се отнасяме с внимание към всеки човек, когото срещаме в живота си. Да го разглеждаме като пълноценен партньор, макар и краткотрайно. Чрез него може всеки миг да получим откровение, указание, да отработим предишна карма.

Жената и мъжът се срещат, за да изпълнят заедно общи задачи, обща програма. Космосът им дава възможност като ги среща, но дали ще я изпълнят или не и как ще я изпълнят зависи от тях.

Ако буквално след три часа контакт имате усещането, че познавате даден човек от години, това е знак, че в някой предишен живот сте имали духовна или семейна връзка. Много хора, които успяват да видят предишните си животи, често откриват, че роднините им са били до тях и в други въплъщения.

Съществува изразът „сродна душа”. Щом човек намери сродната си душа, отношенията помежду им започват да се развиват. Всичко върви добре, докато в един момент рязко и без причина единия от двамата във връзката изпадне под външно вмешателство.

Обикновено това външно влияние идва от роднини или комшии. Може да бъде и поръчано специално. Тогава се случва и раздялата между двамата.

Тук може да се намесим ние с нашите магически практики. Аз като Ходжа за всеки индивидуално мога да препоръчам зареждане на действие. Това става чрез бяла магия за събиране на разделени двойки.

Целта на практиките бяла магия за събиране на разделени двойки е да достигнем формирането на отношенията между двамата на нивото на подсъзнателни вибрации – това са високи духовни отношения. Те могат да продължат доста време и ако настъпи физическа близост тя е на нивото на духовното, когато всичко се слива в едно хармонично цяло.

Това се постига с нашата успешна практика събиране на разделени двойки с бяла магия.
Свържете се с нас на телефон: +359 888 184 888 още СЕГА!

 

Оставете коментар

Имейлът Ви няма да е видим. Задължителни полета *

2 × one =

За Мен

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2021/10/mw_joomla_logo.png

Полезни Връзки

Контакти

В момента съм на линия!

© Всички права запазени. Дизайн от Optimiziraime.bg