0888 184 888

ТАЛИСМАНИ

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2018/02/white_divider_top.png
https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2021/10/nazar.jpg

Стандартен талисман „NAZAR“

100.00 лв.

  • Описание
  • Подарък

Талисманът представлява предмет, имащ определена форма, върху който може да има или не знаци и символи. Талисманът се зарежда, освещава и служи за определени цели, които са строго индивидуални, което го прави сам по себе си уникален и силата му не може да бъде използвана от друг, освен от човекът за който е зареден.За това не давайте талисмана другиму.

В зависимост от зареждането му, може да се ползва за успех, победа, семейно щастие, финансов успех, плодородие, просперитет и мн. други.
Талисманът може да бъде изготвен и за пречистване от зли сили, и подобно на амулета може да:

* предпази бракове от раздяла
* осигури успех и напредък в кариерата
* защити от зли очи и черна магия

Ако желаете да поръчате талисман, пратете на имейл hodjainfo@gmail.com вашите имена и първото име на майка ви (ако е за друг човек, името му и първото име на майка му). Опишете свободно страховете и мъките ви. След обстоен преглед на вашия имейл, ще преценя точно от каквo енергийно зареждане и защита се нуждае вашият талисман. До няколко дни ще изготвя индивидуалния енергиен носител и след потвърждение от вас ще бъде пратен на адресът за доставка, който сте дали.

Този талисман срещу уроки е типичен за арабския свят и в Турция.
Една част от населението го използва за накити, гривни, обеци, колиета, други закачат на дърветата в двора си, по колите, както и на всяко бебе и малко дете.

Някои го наричат Nazar boncuk (назар бонжук), други окото на Медуза, трети Окото на Пророка, някои просто мънисто против уроки. Има много разновидности, но преобладават кръглата синя форма със форма на око.

Нека ви разкажа накратко една история свързана с уроките (Зли очи)
Преди време прекрасна жена ражда едно красиво детенце с розови бузки. Знаете как е като се роди бебе- всички се струпали да видят новороденото, да му се порадват. Комплиментите не спирали за това колко е прекрасно детето, какви хубави бузки има, колко е здраво и дебеличко. Няколко дни по-късно детето се разболява тежко и започва да линее.Трудно е да се обясни с думи състоянието което му причинили комплиментите. Комплименти отправени за част от тялото в повечето случаи предизвикат уроки.Това е една от причините много майки да закачат на новородените това синьо око, за което се вярва, че отблъсква лошия поглед. Случи ли се да се счупи амулетът, се счита, че е унищожен от лош поглед и веднага се сменява, за да предпази притежателя и занапред.

Така че, ако искате да предпазите вас или близък човек, е добре да потърсите този амулет. Може да го окачите на видно място в дома си, в офиса, в колата, да го закачите на верижка, или на гривничка на ръката… Важното е да е на видно място, за да може да предпази притежателя си.

Независимо дали ще купувате нова вещ, нов автомобил, дали ще имате дете или се издигате в работата, при всички случаи е добре да притежавате този амулет.
Мънистото отразява лошия поглед и го връща към първоизточника, а в днешно време винаги се намират “приятели“ които да ви завидят за придобивката, успеха, любовта, семейството.

НАШИТЕ ПРОДУКТИ
https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2024/02/snimka-produkt.jpg

Муска кафе

Ходжа Ибрахим

34.00 лв.

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2021/10/nazar.jpg

Талисман

Ходжа Ибрахим

100.00 лв.

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2021/10/nazar.jpg

Nazar boncuk

Ходжа Ибрахим

100.00 лв.

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2021/11/koja1-640x640.jpg

Кожено килимче

Ходжа Ибрахим

50.00 лв.

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2021/11/koja2-640x640.jpg

Кожено килимче

Бяла Магия

50.00 лв.

Магическа медитация от Ходжа Ибрахим

За добро здраве, за сбъдване на твоето желание, за любов!
Изчистване и подобряване на физическото и психическото състояние на човека. Нашата медитация притежава вълшебна сила да получим достъп до нашия вътрешен източник на енергия. Медитацията означава да правиш нещата последователно, едно по едно, или по-точно да живееш тук и сега! Добре е всеки ден да отделяме по 10 – 20 минути време за медитация. Усамотете се на тихо и удобно място, където никой няма да ви безпокои. Изберете поза, в която сте седнали и няколко пъти вдишвайте и издишвайте бавно и дълбоко, като повтаряте дума или име на вашия обект или желание. След като приключите медитацията, внимателно върнете съзнанието към настоящото обкръжение и отворете очи. Би трябвало да се чувствате свежи и заредени, готови за действия.

Как мога да закупя амулет от вас?

Първата стъпка е подаване на заявката чрез имейл на hodjainfo@gmail.com в свободна форма.

В него въведете:

  1. информация за вас или лицето на което ще се изготвя амулета (т.е. имената и датата на раждане),
  2. информация за контакт (имейл адрес и телефонен номер)
  3. Адрес за доставка. Ако държите на дискретност и не желаете да получите пратката на вашия адрес, съществува вариант за доставка до офиси на доставчика.
  4. Сумата се заплаща при получаване от куриер на фирмата.
https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2018/04/Service-1under.png
https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2018/04/Service-1-over.png

Ходжа ИбрахимРазгледайте нашите услуги!

Моля, използвайте здравия разум, когато следвате съветите в раздела! Не правете нещо,  което не изглежда сигурно или може да навреди на друг.

Ходжа ИбрахимНаучете повече

Моля, използвайте здравия разум, когато следвате съветите в раздела! Не правете нещо,  което не изглежда сигурно или може да навреди на друг.

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2018/04/Service-2under.png
https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2018/04/Service-2over.png

За Мен

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2021/10/mw_joomla_logo.png

Полезни Връзки

Контакти

В момента съм на линия!

© Всички права запазени. Дизайн от Optimiziraime.bg