0888 184 888

БЛОГСигналите

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2022/11/statiq-signalite-1280x718.jpg

Много хора си мислят, че са сами във Вселената и никой не ги вижда и чува. Обсебени от болката и нещастията в живота си, те не могат да открият изход от ситуациите, в които са поставени. Почти не се надяват да получат помощ, дори когато се обръщат към Бога или Боговете, към силите, в които вярват. А всъщност чудеса се случват постоянно. Всеки ден.

Истината е, че Вселената непрекъснато ни изпраща сигнали – предупредителни или потвърждаващи. Дава ни знаци дали сме се насочили в правилната посока или трябва да променим пътя си, но ние не ги забелязваме.

Затова е много важно да се научим да чуваме и виждаме, да възприемаме информацията и да я обработваме правилно. Аз, Ходжа Ибрахим, Ви съветвам да не се страхувате да потърсите помощ, когато не можете да разпознаете сигналите на Вселената.

Ясновидците и магьосниците са извисени хора, ръководени виртуозно. Те могат да почувстват заплахите и да ги избегнат, като не се появят на съответното място в точния момент. И обратното,  могат да бъдат привлечени от неведома сила на определено място в нужното време. Това може да бъде наречено късмет или просто сигнал от Вселената.

Тези хора получават сигналите директно. Това им дава силата да зададат въпроси към Вселената и веднага да получат от нея напълно ясен отговор какво да правят по-нататък.

Аз – ходжа Ибрахим уча хората да осъзнават получените сигнали. Ще Ви помогна да разберете, че има висша сила, която е напоила всичко с енергията на информацията. Ние сме непрекъснато под наблюдение на висш разум, който ни вижда и отвътре и отвън. Затова, ако се обърнем към него и му зададем въпрос – винаги ще получим отговор.

Ако човек се научи да реагира на сигналите, особено предупредителните, може да ги отключи и да направи живота си такъв, какъвто иска да бъде. Само трябва да успее да долови знаците.

Тук аз, ходжа Ибрахим, мога да Ви помогна. Това ще стане възможно с амулетите-талисмани. Те са направени специално за Вас и Вашите нужди и са заредени от Ходжа.

 

One comment

  • Радостина Колева

    17.01.2023 at 9:36

    Страхотна тема! Аз лично вярвам във сигналите, които вселената ни изпраща. Не веднъж съм усещала знаци, които са ме предпазвали от лоши неща. Просто наистина трябва да се научим да ги разпознаваме.

    Отговори

Оставете коментар

Имейлът Ви няма да е видим. Задължителни полета *

six + 3 =

За Мен

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2021/10/mw_joomla_logo.png

Полезни Връзки

Контакти

В момента съм на линия!

© Всички права запазени. Дизайн от Optimiziraime.bg