0888 184 888

БЛОГСигналите

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2022/11/statiq-signalite-1280x718.jpg

Много хора си мислят, че са сами във Вселената и никой не ги вижда и чува. Обсебени от болката и нещастията в живота си, те не могат да открият изход от ситуациите, в които са поставени. Почти не се надяват да получат помощ, дори когато се обръщат към Бога или Боговете, към силите, в които вярват. А всъщност чудеса се случват постоянно. Всеки ден.

Истината е, че Вселената непрекъснато ни изпраща сигнали – предупредителни или потвърждаващи. Дава ни знаци дали сме се насочили в правилната посока или трябва да променим пътя си, но ние не ги забелязваме.

Затова е много важно да се научим да чуваме и виждаме, да възприемаме информацията и да я обработваме правилно. Аз, Ходжа Ибрахим, Ви съветвам да не се страхувате да потърсите помощ, когато не можете да разпознаете сигналите на Вселената.

Ясновидците и магьосниците са извисени хора, ръководени виртуозно. Те могат да почувстват заплахите и да ги избегнат, като не се появят на съответното място в точния момент. И обратното,  могат да бъдат привлечени от неведома сила на определено място в нужното време. Това може да бъде наречено късмет или просто сигнал от Вселената.

Тези хора получават сигналите директно. Това им дава силата да зададат въпроси към Вселената и веднага да получат от нея напълно ясен отговор какво да правят по-нататък.

Аз – ходжа Ибрахим уча хората да осъзнават получените сигнали. Ще Ви помогна да разберете, че има висша сила, която е напоила всичко с енергията на информацията. Ние сме непрекъснато под наблюдение на висш разум, който ни вижда и отвътре и отвън. Затова, ако се обърнем към него и му зададем въпрос – винаги ще получим отговор.

Ако човек се научи да реагира на сигналите, особено предупредителните, може да ги отключи и да направи живота си такъв, какъвто иска да бъде. Само трябва да успее да долови знаците.

Тук аз, ходжа Ибрахим, мога да Ви помогна. Това ще стане възможно с амулетите-талисмани. Те са направени специално за Вас и Вашите нужди и са заредени от Ходжа.

За Мен

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2021/10/mw_joomla_logo.png

Полезни Връзки

Контакти

В момента съм на линия!
В момента съм на линия!

© Всички права запазени. Дизайн от Optimiziraime.bg