0888 184 888

БЛОГСкромен подарък

„Г-н Ибрахим, пише ви Димитър Димитров.
Преди месец и половина, ако си спомняте имах нужда от вашата помощ за събиране с Мариела. Понеже временно бях в много затруднено финансово положение, вие ми направихте услуга, като намалихте цената за магията която поръчах. Обещах ви, че когато всичко си дойде на мястото ще платя дори двойно. Като честен човек, ето ме отново ви пиша за да ви уведомя, че днес се свързах с вашето момиче куриер ,тъй като имах само нейния телефон на разписката от Спийди и помолих да ви предаде останалата сума…лв . Исках да е изненада, затова не се свързах с вас, От своя страна, просто ми хрумна да даря и 100лв за вашата дарителска инициатива, които се надявам да дарите, където сметнете за добре. Искам и аз да направя поне едно добро дело в своя живот.
Г-н Ибрахим, аз отново съм щастлив с Мариела до себе си! Благодарение на вас върнах момичето на живота си. Сега отново мога да вървя смело напред.
Бог да ви благослови!

Скъпи читатели и приятели, в дарителския център сме написали, че не желаем да получаваме дарения. Ето и самия текст: „Екипът и Ибрахим Ахмад напомнят, че тази инициатива не цели по никакъв начин да привлича благодетели. Нямаме за цел да извлечем материална облага. Ние не желаем да дарявате при нас каквато и да е сума за дарения. Ако желаете да дарите сума и да помогнете на деца в нужда го направете чрез официалния сайт на UNICEF или някоя друга благотворителна организация. “

Ако някой има желание да дари каквато и да е сума, може да го направи и сам. Не искаме хората да мислят, че тази инициатива има за цел събиране пари. Но, щом Димитър е решил да ни се довери и е пратил вече сумата, ние се задължаваме да преведем и неговото дарение заедно с нашите заделени средства.
В знак на благодарност, аз си позволих да изпратя един малък подарък на Димитър. Ръката на Фатима, заредена от мен за много късмет, щастие и възход в кариерата.
Поради големия интерес, сувенира е сребърен, камъните са цирконии, размерите са 2,20/ 4,00см, теглото е 8гр.

Ето и снимка на сувенира:

Димитър се оказа един от малкото честни хора, които спазват обещанието си. Радвам се, че съм успял да помогна и на него. Надявам се живота да му поднесе само хубави изненади занапред и много романтични и щастливи мигове с Мариела.

hodja Ibrahim

За Мен

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2021/10/mw_joomla_logo.png

Полезни Връзки

Контакти

В момента съм на линия!

© Всички права запазени. Дизайн от Optimiziraime.bg