0888 184 888

Талисмани

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2018/02/white_divider_top.png
https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2018/04/Service-1under.png
https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2018/04/Service-1-over.png

Ходжа Ибрахим

Талисманът представлява предмет, имащ определена форма, върху който може да има или не знаци и символи. Талисманът се зарежда, освещава и служи за определени цели, които са строго индивидуални. Това го прави сам по себе си уникален и силата му не може да бъде използвана от друг, освен от човекът, за който е зареден. Затова не давайте талисмана си на друг.

В зависимост от зареждането му,  може да се използва за успех, победа, семейно щастие, финансов успех, плодородие, просперитет и много други.

Талисманът може да бъде изготвен и за пречитване от зли сили и подобно на амулета може да:

* предпази бракове от раздяла;

* осигури успех и напредък в кариерата;

* защити от зли очи и черна магия.

Талисманът срещу уроки е типичен за арабския свят и Турция. В тези страни, една част от населението го използва за накити (гривни, обеци, колиета).  Други го закачат на дърветата в двора си, по колите си и закичват всяко бебе и малко дете с талисман.

Талисманите са познати с различни имена – Nazar boncuk (назар бонжук), окото на Медуза, окото на Пророка или просто мънисто против уроки. Има много разновидности на талисманите, но преобладават кръглата синя форма с форма на око. 

Ходжа Ибрахим

Каква е историята на уроките (зли очи)?

Преди време, прекрасна жена ражда красиво детенце с розови бузки. Всички роднини и познати се струпали, за да видят новороденото и да му се порадват. Комплиментите не спирали. Всички говорели за това колко е прекрасно детето, какви хубави бузки има, колко е здраво и дебеличко. Няколко дни по-късно, детето се разболява тежко и започва да линее.

Трудно е да се обясни с думи състоянието, което му причинили комплиментите на хората. Комплиментите, отправени за част от тялото, в повечето случаи предизвикват уроки. Това е една от причината много майки да закачват на новородените си синьо око. За него се вярва, че отблъсква лошия поглед.

Ако този амулет се счупи, се смята, че е унищожен от лош поглед и веднага трябва да се смени, за да предпази притежателя си и за напред.

Затова, ако искате да предпазите Вас или близък човек от уроки е добре да потърсите този амулет. Можете да го окачите на видно място в дома, офиса и колата си или да го носите като бижу с верижка на врата или гривничка на ръката. Важно е талисманът да е на видно място, за да може да предпазва притежателя си.

Ходжа ИбрахимРАЗГЛЕДАЙТЕ НАШИТЕ УСЛУГИ

Моля, използвайте здравия разум, когато следвате съветите в раздела! Не правете нещо,  което не изглежда сигурно или може да навреди на друг.

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2018/04/Service-2under.png
https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2018/04/Service-2over.png

Ходжа ИбрахимПри наличие на въпроси се свържете с мен!

  За Мен

  https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2021/10/mw_joomla_logo.png

  Полезни Връзки

  Контакти

  В момента съм на линия!

  © Всички права запазени. Дизайн от Optimiziraime.bg