0888 184 888

ОТЗИВИ И КОМЕНТАРИ

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2018/02/white_divider_top.png
https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2018/03/testimonials_02.png

Здравейте, Ибрахим Ходжа!
Как сте?
Искам, да Ви Благодаря от за Амулетите, въпреки, че доста бавно но постепенно се развиха отношенията ни.

Със съпруга ми вече сме много по добре, започна да ме уважава и то Благодарение на ВАШАТА помощ, За мене ВИЕ сте Човек с голямо сърце

везни
https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2018/03/testimonials_02.png

Благодаря за качествения продукт!

близнаци
https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2018/03/testimonials_02.png

Искам да изкажа благодарността си на Ибрахим Ходжа за осигурената защита от лоши влияния.

Днес получих втората муска и веднага почувствах огромна промяна.

Вие сте наистина човек, надарен свише да прави добро. Благодаря Ви от сърце!

близнаци
https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2018/03/testimonials_02.png

Татко Ибрахим, здравейте!
Много се радвам да Ви съобщя, че ритуалът имаше ефект, в момента съм в прекрасна връзка, живея си като принцеса!
Огромно благодаря!

Рак
https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2018/03/testimonials_02.png

Здравейте!

Преди всичко искам да ви благодаря за всичко, което направихме за мен!

Вече четвърти месец съм при мъжа на мечтите ми, и той се държи много добре с мен. Благодаря от цялото си сърце!

Дева
https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2018/03/testimonials_03.png

Благодаря Ви г-н Ибрахим!
Направихте адски много за мен!

от Ясен – момчето с децата

Дева
https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2018/03/testimonials_02.png

Добро утро,г-н Ибрахим!

Понеже ви обещах да напиша коментар след помощта ви,ето ме тук за да изпълня обещаното.

С ваша помощ успях да върна това,което твърде дълго ми липсваше, а именно-любовта. Получи се,въпреки,че имах известно недоверие към магията.

Благодаря Ви г-н Ибрахим!Задължена съм Ви!

Галя – София

Лъв
https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2018/03/testimonials_03.png

Ходжа Ибрахим, искам да ви благодаря! Няма да кажа публично за какво, тъй като това е твърде лично. Но съм много щастлива че ви намерих. Вашата магия направи чудо, което не вярвах че може да се случи!

Рак

Ходжа Ибрахим, искам да ви благодаря! Няма да кажа публично за какво, тъй като това е твърде лично. Но съм много щастлива че ви намерих. Вашата магия направи чудо, което не вярвах че може да се случи!

Анонимен
РИБИ

изглежда ходжата е невероятен човек

Лилия
ЛЪВ

Толкова доволни хора има от този човек. Имам нужда от услугите му и ще ги използвам. Знам че и на мен ще помогне. Ще пиша когато имам резултат.

Паола
РАК

Здравейте!Искам да потвърдя, че ходжа Ибрахим се отнася с внимание и търпение към споделените проблеми на всеки отделен човек!Отдели време да разбере подробно каква е конкретната ситуация при мен, даде ми съвети и това,което ме впечатли най- много е, че не манипулира хората с цел да печели от тяхното страдание, не настоява да се поръчва каквото и да е от него, напротив- даже препоръчва, ако е възможно, сами да решим проблемите си с разговори като зрели хора. Цялото му поведение и отношение ме убеди, че не е печалбар, а е един добър човек, който наистина се опитва да помага на хората с каквото може!И въобще не настоява да се ползват неговите умения и услуги. Благодарна съм му за вниманието, разбирането и търпението да вникне в моя проблем, и аз сега ще ползвам и неговите специални умения.Надявам се, че ще мога да споделя и за успешната му намеса в моя живот! Веднага ще пиша тук, когато това стане, за да насърча и другите, които носят своя проблем! Бъдете здрав, ходжа Ибрахим!

hotsecret
РИБИ

Ходжа Ибрахим е много мил и старателен човек, пълен с любов. Отнася се, много добре грижливо и отговаря на всички въпроси, дава съвети и изслушва докрай! Може да му се доверите напълно, отговаря бързо.
Поръчах си муска за любов, ще чакам резултат, но със сигурност, ако ми се наложи пак бих прибягнала до този Ходжа!!! Защото съм сигурна, че резултат ще има и ще пиша и тук след колко време и тн…

Фр
ЛЪВ

Уважаеми г- н Ибрахим Ходжа,Бих искала да изразя своята най- искрена благодарност за това , че ми направихте муска за любов.Откакто я имам любовта се завърна в живота ми и ме следва неотлъчно.с уважение : Аделина Янкова

Аделина Янкова
РАК

Искам да изразя изключителната си благодарност към ходжа Ибрахим за това че върна спокойствието в къщи. От месеци, а може и години да се каже че постоянно се карахме с мъжа ми и то за много дребни и несъществени неща. Бяхме много раздразнителни и негативни. Не се издържаше в къщи. Имах чувството че друг човек се беше вселил в мъжа ми. След намесата на ходжа Ибрахим кавгите постепенно спряха ( не изведнъж, а постепенно ).Напрежението изчезна. Мъжът ми от изключително раздразнителен и сприхав, стана тих и спокоен. Настъпи лекота в отношенията ни и спокойствие в къщи. Безкрайно благодарна съм на ходжа Ибрахим за човешкото отношение и намеса.
Бог да го благослови и дари със здраве и дълъг живот!!!

г-жа Димитрова
РИБИ

Здравейте,
Искам да ви кажа, че по принцип не вярвам много, много в тези работи, защото ми се струваха измислени. Трябва да ви кажа, обаче че наскоро ме беше обзело чувство на безпокойство, плюс сърцебиене. Имах на моменти чувството, че умирам. В такова състояние съм лягал на кардиограф и всички показатели бяха в норма. На практика не знаех какво да правя, докато случайно не попаднах на този сайт. Само след три сеанса изчезнаха всичките ми проблеми. Благодаря за помощта.

Всезнайко
ЛЪВ

Със сълзи на благодарност пиша тези думи. Благодаря, Благодаря, Благодаря за помощта, Ходжа Ибрахим! Ти ми даде увереност в собствените ми сили, показа ми, че не трябва да оставям себе си на по-ниско стъпало, а да си бъда първа в сметките. Никой не е по-важен. А когато започнах да си обръщам повече внимание и да не съм във вечна услуга на другите, нещата започнаха да ми се случват по-добре. Здраве и живот пожелавам!

Христина
РАК

Здравейте на всички в този форум,
Няма да бъда голословна ще кажа само, че минах през трудни да не кажа страховити неща, този посветен човек промени всичко в живота ми.Няма да агитирам за нищо, просто потърсете помощ ако имате нужда,ще имате резултат.Бъдете благословени и вярвайте, че Ходжа Ибрахим ще бъде вашата патерица към душевния мир.

Десислава
РИБИ

Здравейте имам нужда от помощта ви.От 6 месеца ме мъчи нещо и незнание какво е.постоянно се чувствам зле ходя по лекари но резултатите винаги са добри.ще загубя работата си приятеля ми също се променя игнорира ме.аз винаги съм зле.казаха ми ме имам черна магия.която се изразява във болки в стомаха гърба и главата.а при лекарите всички кръвни резултати са окей.това ме промени много все едно не съм аз .моле ви помогнете хожа Ибрахим.

Сениха
ЛЪВ

Нека и аз да изкажа възхищението си от Ходжа Ибрахим. Имам проблеми във връзката си с мъж,който живеех. Както всичко беше на ред ,ме напусна..поръчах си муска,нося я всеки ден. Още чакам резултат и ще пиша пак. Всеки ден затрупвам Ходжа Ибрахим с въпроси,след което той знае моето състояние,и винаги намира начин да ми даде сили и търпение. Защото вярвам,че ще.ми помогне. Благодаря Ви ,че Ви има.

Х. Н.
РАК

КонтактиСвържете се с мен

  За Мен

  https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2021/10/mw_joomla_logo.png

  Полезни Връзки

  Контакти

  В момента съм на линия!

  © Всички права запазени. Дизайн от Optimiziraime.bg