0888 184 888

БЛОГВ отговор на една обида

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2021/10/photo-1551-1280x718.jpg

Скъпи приятели, наскоро получих ужасен, вулгарен, обиден имейл, който много ме засегна. Не искам да поставям имейла тук, заради грозното му съдържание, но ще отговоря на голяма част от въпросите и нападките в него.

Аз съм честен, справедлив и кротък човек. Не мога да търпя такава обида и мнения за мен.

1.Щом имаш фиксирана цена, значи си мошенник. Истинските ходжи не взимат пари.

Скъпи читатели, за мен това с което се занимавам не е хоби. Това е вид професия. Разберете го. С това се изхранвам. Как да не взимам пари?

Вие всички работите и държите да заплатят труда ви, нали? Така е и при мен, и аз съм човешко същество, а животът е труден и за мен. И на мен в магазина ми искат пари за хляба, услугите, които ползвам за сайта също заплащам, куриерите също ми взимат пари.

Също така, има магии, при които съставките са от порядъка на 100лв. За да бъде безплатна тази магия, тези пари от собствения си джоб ли трябва да ги извадя?

И въпреки всичко, на много от вас съм правил огромни отстъпки, защото за мен е по-важно да помогна.

2.Изкарваш много пари.

Драги читатели, нима мислите че съм затрупан от имейли и ежедневно изпращам магии. Самата истина е, че за един месец имам не повече от 4-5 клиента. Понякога нямам, друг път имам повече. За това, не завиждайте на доходите ми, ще останете разочаровани.

Голяма част от тези приходи, както казах отиват за съставки, за сайта, за дарения и в крайна сметка аз получавам около една минимална заплата. Не се оплаквам, стигат или не, аз съм избрал да помагам на хората в нужда, вместо да си намеря някаква нормална работа и да си взимам редовна и сигурна заплата.

3. Не приемаш лично.

Като всеки занимаващ се с подобни услуги, и аз имам недоволни клиeнти и завистливи колеги. Преди около две години, имах сериозни проблеми създадени ми от един завистлив колега. Въпреки злините които ми причини, няма да споменавам и оронвам името му. От един град сме, та същия човечец ме беше предупредил да не се занимавам повече с магии и да не му взимам хляба, за да не пострадам. Получавал съм хиляди заплахи, за това и тази игнорирах. Да, ама не. Намериха ме в дома ми , където приемах, пребиха ме, унищожиха много ценна литература, която не мога да набавя и до днес, и си заминаха. Ден след това се обади същия колега и отноо ме предупреди, че ако продължа, ще стане още по-лошо. Този път се уплаших, но един приятел ми предложи идеята да премина онлайн. Не беше трудно, намерих начин и ето ме вече онлайн.

Само и единствено онлайн. Въпреки това, противно на очакванията ми, заплахите не спират да валят, затова се примирих с тях и реших, каквото става да става.

Последния случай беше когато получих имейл от колега( неизвестен за мен) в който ме съветваше да премахна сайта иначе лично щял да дойде да ме … и аз не разбрах какво. Причината била, че като хората пишели в Гугъл „ходжа“ сайта ми излизал на 3-то място и съм обирал клиентите му. Въобще не стигали до него.

Друг случай, една клиентка от чужбина, навярно сериозно отчаяна искаше магия за любов на човек с много пари, който познава бегло и няма контакт с него. Обясних и че е почти невъзможно да има ефект тази магия, но тя твърдо беше решена да пробва. Естествено, след нейното настояване се заех и извърших ритуала, пратих материята и получих заплащането за това. След около месец същата ми писа, че нищо не е станало, че съм я бил ограбил??, че щяла да каже на семейството си, което е в България да ме намери и разправи с мен.

Такива случаи имам бол, казваш на клиента че няма да се получи, но той си настоява за своето, а когато нищо nе излезе започва да обижда, напада и заплашва.

4.Пишеш си коментарите сам за да мислят хората, че си много добър.

Имам достатъчно доволни от мен и мили клиенти, на които съм изключително благодарен за отделеното време да драснат някой коментар в сайта ни или някъде другаде. Както казах, честен човек съм и не ми е и минавaло през ума да си пиша сам кометарите.

В отговор на този който ми написал това в имейла си, ще прикача снимка на IP адресите от които са подавани коментарите. Тъй като са много страниците, ще помоля администратора да прикачи снимка само на последната страничка.

В отговор на една обида

За да разгледате снимката в голям размер кликнете на нея и натиснете ‘maximize ‘

редактирано от администратор

5.Твоя сайт и този на ходжа Али са еднакви имат еднакви смс услуги. Ти си един и същ!

Ходжа Али не го познавам лично, не съм чувал и отзиви за него. Не смятам и да го обсъждам за да му правя реклама в сайта си. Но, като поразпитах, се оказа, че едно и също момче (администратора) направи и поддържа моят сайт и този на ходжа Али. Най-вероятно това е причината да си приличат. Въпреки, че сега като погледнах сайта му единственото общо между нас е смс услугата. Друго общо не видях.

А самата Смс услуга в сайта е услуга на администратора, приходите от която отиват единствено при него. При рекламите е същото.

Засега това е от мен, отивам да си върша работата. Успешна и прохладна седмица на вас скъпи читатели!

 

За Мен

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2021/10/mw_joomla_logo.png

Полезни Връзки

Контакти

В момента съм на линия!

© Всички права запазени. Дизайн от Optimiziraime.bg