0888 184 888

БЛОГВенецът на безбрачието

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2021/02/untitled-1-1280x400.jpg

Венецът на безбрачието е обрет, ритуал, който се отнася към черната магия (развала на семейството) с цел да се попречи на всякакви отношения с противоположния пол. Може да е направена, както на мъж, така и на жена. Отличава се с голяма сложност и опасност за този, който го прави, защото по време на ритуала се извършва непосредствен контакт с тъмните сили. Най-разпространения начин е след като е извършен ритуала там, където ще мине жертвата да се посипе обаяно зърно. Венецът на безбрачието е развала за безбрачие или проклятие за безбрачие. Мога да дам обяснение за три етапа на венеца на безбрачие.

1етап: Той се явява най-труден, когато никой не обръща внимание на жената, въпреки че тя полага старание.

2 етап:  Доста лесно се запознават с нея, но връзката не продължава повече от една две срещи.

3 етап: Най-интересния етап – запознават се с жената, връзката може да продължи с години, да има чувства, но стане ли дума за брак мъжът изчезва макар, че се е клел във вечна любов.

В зависимост от етапа аз като ходжа мога да извърша съответния обрет с ритуал за да се отърве жената от венеца на безбрачие. Посочвам и срока през който жената ще се омъжи. Най-много да е година, година и половина. Щом негативът бъде отстранен се появяват и подходящи кандидатури. Като отстраним венеца на безбрачие, ние залагаме друга програма – светлина за привлекателност, т.е. наистина променяме живота на клиента към по-добро.

Възползвайте се и Вие от моите услуги като се свържете с мен на телефон: 0888 184 888 или на имейл: hodjainfo@gmail.com

 

Оставете коментар

Имейлът Ви няма да е видим. Задължителни полета *

two × five =

За Мен

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2021/10/mw_joomla_logo.png

Полезни Връзки

Контакти

В момента съм на линия!

© Всички права запазени. Дизайн от Optimiziraime.bg