0888 184 888

МАГИЯЗа да ни отмине злото

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2021/10/magiq-1280x400.jpg

За да ни отмине злото

 

Понякога се случва някоя ситуация да се закучи и да не знаеш кога ще свърши. Тогава ще ви помогне следният ритуал против злина. Той е лесен и сигурен.
Вземете стар съд, който спокойно може да изхвърлите. Важното е да има капак. Обиколете цялата къща или апартамента по посока на часовниковата стрелка, като носите съда в дясната си ръка, а капака – в лявата и на висок глас викате в него всичко, от което трябва да се отървете – от беда, бедност, разправии и т.н. Трябва да обиколите жилището три пъти. Завършете обиколката пред вратата и веднага захлупете съда с капака. Отнесете го в някоя изоставена къща или на сметището и го хвърлете с думите: „Махни се, беда, тук е твойта рода!“ Съветвам ви да вържете капака, за да не може злото да изскочи. Не се шегувам. И се приберете, както винаги – без да се обръщате. Има едно условие – три дни да не докосвате вилица. Яжте с лъжица. Ще трябва да изтърпите за свое добро.
Прави се при намаляваща луна. Най-добри дни са петък или неделя. Часовете са: 12, 14, 16,18, 20…
Ето още един вариант на същия ритуал: вместо съд вземете нова метла, обиколете с нея цялата къща, като премитате всички ъгли. Най-добре е да го правите преди полунощ. После излезте навън и захвърлете метлата на някое кръстовище, без да ви се свиди. Да не забравите да кажете: „Нека тази нощ да мине и проблемът (назовете го) да отмине! Така да бъде и тъй ще бъде!“
Приберете се, без да се оглеждате. Вкъщи излейте 7 чаши студена вода в тоалетната. Ритуалът се изпълнява във вторник, петък и събота
малко преди полунощ. Сега нали разбирате защо не бива да се радвате, когато намерите нещо, например празен (и дори съвсем приличен) съд или метла? Никога нищо не вдигайте!
Никога!

За Мен

https://hodjaibrahim.com/wp-content/uploads/2021/10/mw_joomla_logo.png

Полезни Връзки

Контакти

В момента съм на линия!

© Всички права запазени. Дизайн от Optimiziraime.bg